HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Felhívás

2011.01.11. 06:36 életfa

Felhívás!

1. Magyarországnak van Alkotmánya, mely hosszú évszázadokig, 1944. március 19.-ig, a német megszállásig (de facto) hivatalosan is érvényben volt és (de jure) alapjogi értelemben érvényben is van.
2. Nem „alkotmányozni” kell, hanem a magyar nemzettestet védelmező történelmi magyar Alkotmányt kell helyreállítani.
3. Sem a végrehajtó hatalom, sem a törvényhozás (így jelenlegi kormány vagy országgyűlés) nem alkotmányozhat. Törvénytelenség jogot nem alapít.
Minden magyar érzelmű személyt, helyi közösséget, szervezetet, mozgalmat, nemzetfenntartó erőt történelmi Alkotmányunkat helyreállító szövetségek létrehozására hívunk.
Budapest, 2011. január 9.
berhidai Parragh Imre, Magyar Nemesi Rend Mozgalom elnöke;
dr. Boór Ferenc, Fejér Szövetség;
Fetzer János, MAREVOSZ;
Gligor Kovács Csilla;
dr. Halász József, Szentkorona Szolgálat;
dr. Horkovics Kovács János, Árpád-házi leszármazott, Magyar Nemesi Rend Mozgalom társelnöke;
Matyasovszky Gábor, Magyarok Szövetsége Kőbányai Mozgalom;
dr. Morvai Krisztina, EU parlamenti képviselő;
Vavrek József

Közreadó és szervező (koordinátor): a helyi alkotmány-helyreállító szövetségek ideiglenes szervezési titkárságai:
Budapest és Kelet-Magyarország (Budapest, Duna-Tisza köz, Tiszántúl, Erdély): marevosz...com
Nyugat-Magyarország (Őrvidék, Dunántúl, Délvidék, Felvidék, Kárpátokon kívüli területek): fejerszovetseg....com

 

Szólj hozzá!

Rádió-hírek,

2010.11.14. 05:17 életfa

 avagy a vörösiszap-hozadéka...

 

 2010. Magyar Tragédiáinak sora: májusban árvízek öntötték el az ország nagy részét. Nap, mint nap az árvízi hírek töltötték be a Magyar média adásait. Legények dolgoztak a gátakon, hej, de milyen legények! (No, erről persze kevesebbet szóltak a hírek!)

Árvíz, földcsuszamlások. Neem, nem, nekünk nem elég, alszik a magyar, tovább. Ébredni nem kíván, ébren álmodik.

---

Ősszel, mikor talán fellélegezhettünk volna, újabb csapás jelentkezett. Döbbenten hallottuk a hírt: Gátszakadás történt Ajkán a MAL Zrt. tározójában... elárasztotta a vörösiszap Devecsert, Kolontárt, Somlóvásárhelyt, a környék élővizeit, földjeit... Többen meghaltak, eltűntek a vörös áradásban...

Magyarok! Írjátok nagy betűkkel naptáraitokba azt az októberi napot... Nemzeti Gyász napja az. A Magyar Nemzet gyásznapja...

Igen, de megy az élet, folyik, mint a vörösiszap... figyelem a híradásokat: rendezvények, szüreti mulatságok, mintha mi sem történt volna, mintha nem halt volna meg néhány perc alatt egy országrész, mintha honfitársaink nem vesztek volna oda...

Figyelem a híradásokat: ellentmondóak...  Csütörtökön nem bírom tovább, menjünk Kolontárra..., alig ismeretség után felhívom Felvidéki Gyebnár Lacit... menjünk Kolontárra... kérdése: "Miért, mikor? - és nyavalygása: "Annyi dolgom lenne... " Tizenöt perc után jön a válasz: "Jó, menjünk!"

Devecser és Kolontár meghatározó "élmény" mindkettőnknek. A valóság... Szomorú, döbbenetes, fájdalmas, könnyeket fakasztó...

Kedves pillanat, mikor 12-13 éves fiúk "idegenvezetőinkké" válnak... és ismerik Vargabét, és a többi nemzeti zenekart...

Gyors és lényegretörő egyeztetés a helyi segélyközpont vezetőjével...

Hazatérvén a fagyos és fájó döbbenet alig akar engedni... indul a munka, a szervezés.

Egy közösségi oldalon egy ajkai fiatalra bukkanok, együttműködő, segítőkész: Ferenczi Gergely Szergey.

Kérem és habozás nélkül segít.

Napokkal később Ő kér segítséget: "A rádiónk szeretne egy segélykoncertet a katasztrófa áldozatai javára, lennétek a fővédnökei?" A válasz: "Igen."

"Nevem: Ferenczi Gergely, az RmR Rock Rádió Tulajdonosa vagyok.

A rádiónkat 2009-ben alapítottuk meg, de mire kezdett volna beindulni, kaptunk egy feljelentést ami 21 millióról szólt és úgy gondoltuk, hogy a rádiót bezárjuk. Meg is tettük, de nem bírtuk tovább, mint háromnegyed év, ezért 2010-ben a megyeri Sör olimpia hatására újra elindulásra bírtuk a rádiót és tagjait. A Rádiót idén már csak én viselem nevemen a Nemecsek Nevű kollégám tulaj társam nem ér rá ilyennel foglalkozni. A Rádió idén sok-sok sikernek örvendhet, új oldunk van és készül a saját szerver gépünk is, ami közel 40 ezer lelkes hallgatónak fog helyet adni, egyenlőre csak neten:( . Az új tervünk az, hogy egy stúdiót hozzunk létre. Folyamatosan keresünk helyet de eszméletlen árak vannak. A Rádiónkat próbáljuk egyesületté alakítani, reméljük sikerülni fog a tervünk. Megteszünk mindent azért, hogy Ajka ÉS környékének legyen mit hallgatni a kocsiban, a vásárlásnál, az utcán, buszon.

Üdv:Ferenczi Gergely Szergey"
Tulaj,médiavezető

 A fiúk lelkesek, tettrekészek, elhivatottak...

A koncert ugyan elmarad, a lelkesedés nem.

Szergeyt felveszem az Ősi Pálos Testvériség munkacsoportjába, érdeklődő, segítőkész. Meghívom  a Szent Korona Alkotmányozás csoportjába, aktív... A helyesírás nem az erőssége... lehet, hogy diszgráfiás... ám lelkes, tiszta, egyenes, őszinte, - teli vagánysággal.

Ötlet: Az üres adásidejében adjon a Rádió Szent Korona alkotmányozással és az Ősi Pálos Testvériséggel kapcsolatos híreket. Tetszik neki...

Szergey álma, nagy és jó rádiót csinálni, sok-sok hallgatóval, no meg itthon magyarként, egyenlő esélyekkel élni, dolgozni... tájékoztatni a hallgatókat a valóságról. Jó ember, jó név: csillagnak való...

Szeretem. Szeressétek! Őt is, de a Rádióját mindenképp!

 

 "Merjünk nagyot álmodni!" - szólt egyszer a kormányzat jelmondata. Neeem. Azt mondom: merjünk ébren lenni! Szembesülni múltunkkal, jelenünkkel és a jövőnkkel -, mely rajtunk múlik. Rajtam, Rajtad, Rajta, rajtunk, Rajtatok,  nem  Rajtuk!!

Technikai tájékoztatás:

Weben is elérhető a Rádió, címe: www.rmrradio.hu/
E-mail: rmr@rmrradio.hu
Telefon: 06-30-346-7287
Msn, személyes ügyintézés, Szergey: skinett@citromail.hu
Msn2, a Rádióé: rmr@hotmail.hu

Hallgatási linkek:

ELÉRHETŐSÉG: http://91.121.134.23:8000/rmrradio2.mp3
WINAMP, VAGY VLC MEDIA PLAYEREKHEZ: http://91.121.134.23:8000/rmrradio2.mp3.m3u
ALTERNATÍV ZENE: http://91.121.134.23:8000/rmrradio2.mp3.xspf

Élőadás: minden nap, 15:00-tól 18:00-ig.
Auto Dj: nem üzemel.
A délelőtti műsor: Ősi Pálos Testvériség hírei, Szent Korona Alkotmányozás hírei,  mp3 formátumban található, reggel 8-től 11-ig, minden hétfőn.

Facebook csoport, ami nyílt:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_163588646993982&ap=1

RMR Like : http://www.facebook.com/pages/Ajka-Hungary/RMR-Rock-Radio/156965700993012

Ősi Pálos Tesvériség a Facebook-on:

http://www.facebook.com/home.php?sk=group_161505347223494&id=162747480432614#!/group.php?gid=120266208028588

Szólj hozzá!

Címkék: hírek szent korona pálos vörösiszap szergey

Felhívás!

2010.10.06. 14:41 életfa

Kedves Barátaink, Ismerőseink!

Segítsünk, amiben tudunk!

A kolontáriak egy része nem mer visszaköltözni, állítólag életet veszélyeztető a helyzet. Kellenének önkormányzatok, üres lakással, lakrésszel rendelkező családok, akik kolontári hajlék nélkül maradtakat tudnak befogadni.

A Pálos Testvériség Egyháza vállalja a koordinációt, akinek felajánlása van, tegye meg a
levaidr kukac gmail.com e-mail-re, vagy a
06-30-836-7476-os telefonszámra.

Kezdem a sort: Hozzánk jöhet egy család.

Szeretettel:

dr. Lévai Edit ügyvivő
Ősi Pálos Testvériség Egyháza (nyilvv. f.)
Ősi Pálos Közhasznú Egyesület

Szólj hozzá!

Tanmese

2010.09.29. 07:06 életfa

Jó ismerőseink honlapjáról: somlovedpajzs.lapunk.hu/

Szólj hozzá!

Feljelentés

2010.09.25. 22:12 életfa

 

 

1

Tisztelt Szentendrei Rendőrkapitányság!

 

 

Alulírott, dr. Lévai Edit ()
 

feljelentéssel élek,
 

ismeretlen tettes ellen, az alábbiak miatt:

2010. szeptember 13-i héten több esetben életellenes fenyegetés kaptam.
Egyik ízben telefonon, másik ízben személyesen.
Személyesen egy általam nem ismert személy közölte velem, hogy fejezzem be mindazokat a dolgokat, melyekkel foglalkozom, különben könnyen a másvilágon találhatom magam. Telefonon lényegében hasonlót közöltek.

Az Ősi Pálos Közhasznú Egyesület (székhelye a lakóhelyemen van) ügyvivői feladatait látom el Árva Vince halála óta. Az Egyesület célja az ősi magyar pálos emlékek gondozása, a rend régi fényének visszaállítása.
A Magyar Pálosrend jelenleg lengyel vezetés alatt áll. Páter Árva Vince haláláig a magyar rend visszaállításán, Boldog Özséb szentté avatási ügyén dolgozott. 2008. decemberében elhunyt, egy "baleset"-nek mondott esemény következtében. 2008. novemberében Vince Atyát  Erdélybe, Csíksomlyóra utaztatták Ugrin András (Piliscsaba) és társai, pedig tudomással voltak arról, hogy szívbetegsége és időnként vérző  gyomorfekélye miatt orvosi kezelésre szorul. Csíksomlyón állítólag magára hagyták, ahol a fürdőszobában elesett, és a fejét beütve, nyakcsigolya-törést szenvedett. Ott két kórházban is kezelték, majd megműtötték. A műtétet követően röviddel helikopterrel szállították haza, melyhez nem kértek engedélyt , így a légijárművet a román hatóságok - fedélzetén a súlyos, frissen műtött beteggel - leszállították és csak a beteg Vince Atya nélkül engedték át a határon. Őt beteghordón átzötyögtették a határon, majd a Balesetibe szállították, ahol nemsokkal később, december 15-én  meghalt.

Árva Vince tevékenysége sokak érdekét sértette.   Idézet tőle:
„Amikor én az ötvenes években letettem a fogadalmamat társaimmal együtt, nem tudtunk arról, hogy az egy másik rend. Mi azt hittük, hogy ez az ősi alapítású pálos rend. Így létrejött az úgynevezett "error invincibilis", ami egyházjogilag azt jelenti, hogy nem érvényes a fogadalom, hiszen "legyőzhetetlen tévedés hatása alatt" tettük. Az egyházi jog szerint az így tett fogadalom nem érvényes az ősi Boldog Özséb alapította rendben.
Azóta folyamatosan az ősi rend visszaállításán próbálkozom, aminek egyáltalán nem örülnek a mai pálosok. A tartományfőnök például legazemberezett. A lengyelek kilöktek, az akkori generális szó szerint. Akkor Acserbi volt a pápai nuncius, elmondtam neki tervemet, de Róma azt válaszolta, hogy nem alkalmas az idő. A magyar kormányzati szervek se támogatnak ebben a törekvésemben. A legnagyobb meglepetésemre Orbán Viktor se támogatott. Vajon miért ellenzi mindenki, hogy az ősi magyar szellemiség életre keljen?
Korábban egy alkalommal engedélyt kértem arra, hogy a rend adminisztrációs kérdéseit rendezzem. Azt a választ kaptam, hogy nem szállhatnak szembe a sokmilliós Lengyelországgal. Úgy tűnik, mióta az ősi rend újjáélesztésén fáradozom, "persona non grata" lettem, hiszen például miután elkészült a Gellért-hegyi sziklatemplom, engem kiebrudaltak onnan.
Most a pilisszántói parókián beszélgetünk. Hogyan került ide?
Meglehetősen szomorú helyzetben vagyok. Egy alkalommal itt voltak a lengyel rend képviselői, hosszas tárgyalás után megegyeztünk több kérdésben is. Másnap elém tettek egy papírt, amin az állt, hogy lemondok a fogadalmamról. Nyilvánvalóan ezt terjesztették Rómában. A Vatikántól hamarosan megkaptam, hogy felmentettek a pálosság alól, és a székesfehérvári egyházmegye kötelékébe helyeztek át. Most folyik a második fellebbezésem. Nem vagyok hajlandó lemondani a régi fogadalmamról. Nyolc éve jöttem Pilisszántóra, mint kisegítő. Most pedig a Vatikán helyezett Szántóra, mint káplánt. Az esztergomi egyházmegyében esperes és érseki tanácsos voltam.
Érdekes módon bármit is próbálok tenni az egykor rend érdekében, mindenhol akadályokba ütközöm. Négy éve kezdtem el Boldog Özséb sírjának feltárására az engedélyeket beszerezni. Ismeretes, hogy itt a Pilisben temették el. Négymillió forintot fizettem azért, hogy egy védő kerítést tegyenek a sír köré. Letiltották. Négy éve egy régésznő elkezdte a feltárást. Heti tízezer forintot fizettem neki, de két éve nem készített el egyetlen sort sem a jelentésből. Az engedélyt a mai napig nem kaptam meg. Vajon miért félnek ennyire Boldog Özsébtől? Vajon miért vagyunk ennyire hálátlanok a magyar a múlttal kapcsolatban?
Ha mi hálátlanok is vagyunk, a külföldiek mit tudnak erről a rendről?
Nálunk többet tudnak, hiszen a rend egész Európát behálózta. Sőt Dél-Amerikába is eljutott. Nem beszélünk arról, hogy amikor Kolombusz elindult a lisszaboni kikötőből az Újvilág felfedezésére, háromszáz magyarországi pálost vitt magával. Azért történt ez így, mert akkor a portugál királyné, portugáliai Szent Erzsébet, Árpád-házi hercegnő volt, aki kikötötte, hogy csak magyar pálosok mehetnek az útra. A lisszaboni kikötőben Gyöngyösi Gergely pálos generális búcsúztatta őket.
De arról sem beszélünk, amit Fatimában tudtam meg mexikói egyházi vezetőktől. Amikor megkérdeztem tőlük, hogy a San Paulo nevű város a sok Szent Pál közül melyiket választotta védőszentjének, rám néztek, tudták, hogy magyar vagyok, és nagyon meglepődtek, hogy nem tudom, hogy a mi Remete Szent Pálunkról van elnevezve!
A pálosoknak Közép-Dél-Amerikában több nyoma is van, például több helyen találtak pálos rovásírást, de ezekről se esik sok szó. Próbáltam felkutatni ott jártamkor ezeket, de egyedül lehetetlenség, csak nagyon felkészült expedícióval lehetne megközelíteni.
Egyébként fennmaradt egy quatamalai levél egy püspöktől, amiben a spanyol Károly királynak írja, hogy a Habsburg császár sem a legkeresztényebb módon uralkodik, mert Fráter Györgyöt megölette, aki pálos és bíboros volt. Ennyire féltek és félnek valamilyen rejtélyes ok miatt az ősi pálos szellemiségtől! Talán azért, mert magyar!
Az újraindításhoz legalább egy püspök engedélye szükséges, akinek az egyházmegyei területén újjá lehetne szervezni az ősi pálos rendet. Sajnos, Magyarországon ilyen püspök nincsen!”


Vince Atya halála után a feladatai Egyesületünkre maradtak, így én folytattam, folytatom tevékenységét.

A Templárius Lovagrend, ill. Alapítvány (Gyomaendrőd, képviseli: Ungvölgyi János, Tel.: 06-30-2940650) névleges tulajdonosa Vince Atya pilisszántói – kolostorépítés céljára rendelt – ingatlanának.

Ott kezdődött kb. három hete, hogy (véletlenül) találkoztam egy helybéli emberrel, aki szintén a szívén viseli Vince Atya emlékét. Ő mesélte, hogy Atya kiserdőbéli telkét az azt névlegesen tulajdonló szervezet 50 évre a kezelésébe kívánja adni, vagy valami hasonló...

Ezen egy kicsit elcsodálkoztam, no meg a tőlem szokásos (kissé heves) stílusban reagáltam.

Kértem az embert keressen fel, hallgasson meg és tekintse át mindazon dokumentumokat, amelyek rendelkezésünkre állnak.

No, Ő azóta is jön...

A felvetés, az informácó, avagy pletyka nem hagyott nyugodni...

Felhívtam tehát Ungvölgyi János urat, annak a szervezetnek a képviselőjét, amely névleg tulajdonosa Vince Atya telkének.

Bemutatkozásom után kérte, hogy hívjam vissza negyedóra múlva...

Megtettem, többször is, nem vette fel a telefont.

No, miután nagysokára felvette ( ... ) A következőt közölte:

Nézzem meg az ingatlan tulajdoni lapját, azon látni fogom, ki is az ingatlan tulajdonosa...

Hááát, kissé emelt hangon intéztem hozzá további mondanivalómat.

Kértem jelöljön meg egy helyet és időpontot, ahol szervezeteink képviselői találkozhatnak. Nem tette meg, mind a mostani pillanatig.

A tények a következők:

Árva Vince vásárolt egy telket Pilisszántón. Mivel korábban megkérdőjelezhető módon egy régi pálos ingatlant, amelyet Ő vásárolt meg, elvett tőle a jelenlegi (ál) rend, ezt a telket, egy bizonyos szervezet nevére íratta, a haszonélvezeti jogával terhelten.

2007-ben Atya létrehozott egy kiemelkedően közhasznú egyesületet, Ősi Pálos Közhasznú Egyesület néven.

Rendelkezésében meghagyta, hogy a telket és minden ingó vagyonát az Egyesületre bízza, azzal a megkötéssel, hogy az Egyesület azt a céljai (Vince Atya céljai, amelyekkel azonosak az Egyesület céljai is)  megvalósítására használja fel.

A telken építsük fel az első Ősi Magyar Pálos Kolostort, ahonnan újjáéledhet a régi rend.

A könyvtárát, dokumentumait további példányokkal gazdagítsuk és hozzunk létre egy Pálos Könyvtárat, továbbá létesítsünk egy Pálos Múzeumot.


 


Fentieken túl polgármester-jelölt vagyok Pilisszántón, amelyet Kollár Miklós jelenlegi polgármester és dr. Bak Imre jegyző igen rossz néven vesznek. Három éve, amikor dr. Bak Imrével sikerült hangos szóváltásba keverednünk a pilisszántóiakat becsmérlő kijelentései miatt, a házunk körül két és fél éjszakán keresztül emberre ugatott a kutyánk. Továbbá a meredek útunk lejtőjére, közepére egy zsákot cipelt fel valaki, a kiérkező, riasztott távfelügyeleti rendszer biztonsági emberei tették félre az útból. A biztonsági őrök megérkezése után a kutyaugatás megszűnt...

 

Tavaly júliusban az autóm bal első kerekének csavarjait meglazították, kis híján elveszítettük a kereket Balatonfelvidékről – egy pálos útról – hazafelé jövet.

 

Ezt megelőző évben a benzintank csövét húzták le, cérnakesztyűs kézzel, 54 liter benzin folyt el, a szerencsénk az volt, hogy mire a Fővárosi Nagycirkusz – melynek főbejárata előtt parkoltam - előadásának vége lett, zuhogott az eső.


Pilisszántó, 2010. szeptember 24.

 

Tisztelettel:

dr. Lévai Edit
 

Szólj hozzá!

Szer

2010.09.23. 07:13 életfa

 

Megtartottuk a Szert.

Megalapítottuk az Ősi Pálos Testvériség Egyházát. Kinyilvánítottuk a jogfolytonosságot.

/Az iratokat természetesen mások őrzik./

Úton van az első Pálos rendi kolostor építése. Többen várják, hogy megkezdhessék az érdemi munkát.

Előreláthatólag 2010. Magvető Havának (Október) 16. napján tesszük le az első új kolostor alapkövét, Vince Atya álmának beteljesülése első lépéseként.

Értesítjük Deklarációnkról mindazokat, akik az értesítést várják, vagy épp nem várják.

Megtesszük a lépéseket egy szövetség létrehozására a magyar és külföldi hasonló szellemiségű Egyházakkal.

Várjuk a csatlakozókat, tagként Egyházunkba belépőket.

Alapelvek /részletek/:

A magyar tehát mikor földjéért, becsületéért dolgozik, harcba száll: isteni parancsot teljesít, amit megérez a szíve, mint szükségest és teljesítendőt.
15. A vitézség a lét legfőbb feltétele. E nélkül a másik létfeltétel: a munka is hiábavaló. A csatában is, a munkában is, minden lelki és testi megmozdulásában: az Isten van a magyarral, s általa, benne és érte az Isten harcol, az Isten dolgozik, aki a lelki életben maga a Becsület, a munkában a Tudás, a harcmezőn pedig Hadúr.
16. Éppen ezért idegen Isten imádása a legnagyobb bűn és veszedelem, mert hálátlan és oktalan árulás Isten ellen, a faj ellen és mint ilyennek büntetése: pusztulás, kárhozat.
17. Aki idegen Istent imád, ellentétbe jut a természettel és az erkölcsi világrenddel, tehát az igaz Istenével.
18. Senkiért és semmiért a világon, semmiféle címen, semmiféle érdekből, ha a világ boldogságát hoznák is, vagy ha pusztulással fenyegetnének is, nem szabad idegen Istent elfogadni, mert nincs boldogság lelked boldogságán kívül s mert csak egy pusztulás van: fajod elhagyása.
19. Olyan faj, mely a természet, az erkölcsi világrend, tehát az igaz Isten útján jár, megtalálja saját természetében, lelkében a maga faji, nemzeti vallását. Mert az az isteni test, az az isteni lélek: az ember, amelyben egy-egy szikrányi Istenlélek magában is ég, legkiválóbbjainak a lánglelke lobogásában tisztán és világosan felismerheti faji Istenének a lelkét, a parancsát.
20. Nincs több Isten, csak egy. De minden fajban más és más törvények szerint él s mindenik fajnak ez a természeti és erkölcsi törvénye az ő szent Istene.
21. Az ember csak fokozatokon át juthat el a teljes mindenható Istenhez.
22. De mikor valamelyik megnevezett fokozatban, valamely természeti testben, vagy erőben, az Isten részében, az Istent imádja, vigyáznia kell, nehogy csupán a bálványt imádja s nehogy megfeledkezzék a mindenség örök Istenéről, mert ebben a megfeledkezésben van a vallások elferdítése s az emberek, nemzetek romlása és pusztulása.
23. Isten a fajok, a nemzetek vallását a fajok vérében és lelkében nyilatkoztatja ki.
24. Erős, egészséges, életrevaló testű és lelkű fajnak, nemzetnek saját külön nemzeti vallása van, mely dicsőségessé, hatalmassá, naggyá és boldoggá teszi azt.
25. Amelyik fajnak, nemzetnek nincs nemzeti vallása, az letért a természet útjáról, megzavarta az erkölcsi világrendet. Fajnál, nemzetnél ez akkora bűn, hogy büntetése a pusztulás és örök kárhozat.
26. A nemzeti vallását elhagyó fajta a föld férgeit is megfertőzi sírjában, emléke bemocskolja a lelkeket s úgy anyagában, mint az anyagot közvetlenül kormányozó erkölcsi erőben megzavarodva, másokat zavarva és kínozva, vergődik a világmindenségben vagy feloszlik, mindaddig, míg valami alakban és módon vissza nem zökken a természet kerékvágásába, míg az erkölcsi világrenddel ismét összhangba nem kerül.
27. Azok a nagylobogású lelkek, kiknek szavában Isten szava zendül s kiknek tettei a magyar faj tettei: nekünk szentek.
28. A magyar szentek megszámlálhatatlanok, mint a csillagos ég ragyogó seregei! Ez is mutatja, mily közel állunk Istenhez.
29. S mikor a szent Napban Istennek a mindenható, teremtő forró szívét és mindentudó bölcs értelmét szemléljük, értjük meg és imádjuk, az ég legnagyobb és legragyogóbb csillagai, köztük a Hold és a Föld is: a mi nagy magyar szentjeink nagyságát, jóságát és dicsőségét sugározzák, jelentik.
30. Legnagyobb, legragyogóbb csillagaink voltak és lesznek: Ming-Ruth (Nimród), Hunor, Magyar, Atilla, Árpád, Koppány, Dózsa, Rákóczi, Kossuth s még többen.
31. Kisebb csillagaink: hőseink, nemzeti vértanúink s a névtelen hősök, úgy a szellemi, mint a csatatéren való harcban valók, millión és millión.
32. A legkisebb ember is, ki becsületben eltöltött munkásélet után köztiszteletben hal meg: rokonai és ismerősei előtt szent.

 

Szólj hozzá!

SarlósBoldogasszony Országos Szere

2010.09.21. 07:40 életfa

 SARLÓSBOLDOGASSZONY

Szólj hozzá!

Címkék: ősi országos szer szent korona pálos boldogasszony

Dr. Halász József nyílt levele Cságoly Péterfia Bélának

2010.09.17. 03:08 életfa

Mindenekelőtt: a MSz honlapján „Nyílt levél Herpai Sándornak a Magyarok Szövetsége alelnökének” c. írásodban név szerint támadtál, a MSz honlapjának erkölcsi kötelessége ezt az írást ugyanott nyilvánosságra hozni, ezért ezt a levelet elküldöm a MSz titkárságának is, azzal a kéréssel, hogy a nyilvánosságra hozást még a mai napon tegyék meg, tekintettel arra, hogy Cságoly Péterfia Béla levele alapján

 

nyilvános vitára hívom a Magyarok Szövetsége vezetőit, Vukics Ferencet, Herpai Sándot és a levél íróját, Cságoly Péterfia Bélát a szeptember 18-i PILISTÁJra.

(a szervezőknek nincs kifogása a vita ellen).

 

Kedves Béla!

 

Írod: „Sajnálatos módon én a háttérben Halász József kezét érzem, akinek a Szent Koronával és az Európai Unió ellenességével kapcsolatos – egyébként valóban figyelemreméltó – munkája zsigeri kereszténygyűlölettel párosul, leveleinek kitételei néha a római császárok máglyagyújtogatásával egyenértékűek.

 

Ebben az állításodban benne van az alap-megállapítás (zsigeri kereszténygyűlölet) tagadása, mivel a római császárok nem a judeokeresztényeket, hanem a Jézust követő őskeresztényeket vetették máglyára, és mindaz, amit írok, mondok, ennek az őskeresztény szellemnek az erejével teszem. (Csak emlékeztetlek a II. Niceai zsinatra.)

Így hát csak azok miatt kell a leghatározottabban visszautasítani rágalmadat, akik az ebben a mondatban lévő kettős csavart nem érzik.

 

A kereszténység értelmezéséről az utóbbi időben két írásom jelent meg: „Enged-e megalkuvást a Szent Korona Értékrendből eredő gondolkodási mód?” - http://szkszhu.szksz.com/IBSZ100720.html és Az Új Világrend régi-új Bibliája és régi-új Alkotmánya” - http://szkszhu.szksz.com/IBSZ100624.html. Azok kedvéért, akik írni és beszélni szeretnek, olvasni már nem annyira, minkét írás langos levél formában jelent meg a hivatkozott címeken.

 

Az írásokból elég csak a XXIII. János pápa Őszentségének „Panitentian agere” kezdető enciklikájából vett idézetet kiemelnem:

„Tele a fejük spekulatív dogmával és az ószövetség idejét múlt és megcáfolt antropomorfista (egy tárgyat, jelenséget emberi jelleggel felruházó szemlélet – HJ) nacionalizmusával, beleizzadnak szegény elneveltek, hogy kihozhassák az Isten egyetemes szeretetét, a minden népeknek adott természeti jogokat és a krisztusi univerzalitást.

Vagyis az ókori nívón mozgunk ma is, amikor a pozitív tudományok, mint az archeológia, antropológia és geológia, nemkülönben más, mint a megtalált sumér első Biblia (Ur, 1954. Dr. N. Kramer: Parallel Biblia, 1956), mindent világosan feltártak és megmagyaráztak. Senki sem érti ezt a maradi és már kimúlt ószövetségi fontosságot, ami nagyrészt egy összelopkodott és átírt ókori hagyománynak és letűnt népnek, a Sumér, Akkád, Káld, Babyloni népnek megmásított történelme. Szóval kötve vagyunk valami ósdi judaizmussal és nekünk nem elég Krisztus, az Istennek fia...”

 

Mondom, elég ezt kiemelnem, hiszen ez az enciklika hivatkozik a „sumér első Bibliára”, amit Jézus anyanyelvén, arámiul írtak, és Badiny Jós Ferenc jóvoltából „Magyar Bibliaként” ismerünk (http://szkszhu.szksz.com/MAGYARBIBLIA.pdf), az általa kifejtett bizonyítékok alapján ezen a címen, és ebből egyértelműen levezethető szkíta őseink máig élő hagyománya, amit számos bizonyítékból összeállt rendszerként megismertünk.

 

Elég ez a bizonyíték, de megtoldom Hamvas Béla ide vonatkozó megállapításával: „„A kereszténység nem vallás. A vallás történeti és társadalmi és szellemi eredetű, dogmatikával és papi szervezettel és szertartásokkal. A kereszténység a normális létben való magatartásról szóló tanítás.” És, hogy senkinek ne legyen kétsége e felől: „Jézus soha senkit sem szólított meg dialektikusan (itt: a valóság ténye és a valóság észlelésének a ténye között fennálló ellentét - HJ), és soha nem beszélt tárgyi kérdésekről, és nem vitatkozott, és nem bizonyított, hanem mindig az ember lényét érintette meg. Nem érvek. Nem védelmi rendszerek. Nem kérdések; nem, hogy bűnös, vagy bűntelen. Most hozzád beszélek, megnyíltam neked, és nyílj meg nekem. Eressz engem magadba, ahogy én téged magamba eresztelek.” (Hamvas Béla: Patosz II. - http://szkszhu.szksz.com/HBPatmoszII.pdf)

 

Írod: „Én kértem már levélben, hogy tiszteljük meg egymást a másik hitének elfogadásával, azonban Jóska „apostata”, a Szent Korona „alázatos szolgája” - szokása szerint - az ilyen levelekre nem válaszol, méltóságán alulinak tartja.”

 

Aquinói Szent Tamás a HIT kifejezést így határozta meg: „meggyőződés és bizalom valakiben vagy valamiben.” (Csak mellesleg: ez az egyik alapvető kettős egység.)

Tehát a HIT alapja a meggyőződés.

A „másik hitének elfogadása” azt jelenti, hogy azt vitathatatlannak tartom, elfogadva, hogy a mögötte álló személy, jelenség vagy tárgy megismerhetetlen (agnosztikusnak).

HITemben való bizalmam arra a meggyőződésre alapul, miszerint a Teremtő minden szándéka megismerhető (gnosztikus), hiszen szabad akarattal kegyelmezett bennünket. (Ez nem önálló gondolat, hanem Aquinoi Szent Tamástól ered.) Ez a HIT a Szent Koronával kapott Magyar Küldetés lényege, amit akkor is teljesíteni fogunk, „ha tudunk róla, akkor is, ha nem, akkor is, ha akarjuk, akkor is, ha nem” – ahogyan azt Molnárfi Tibor írja.

 

Első ilyen irányú leveledre azt válaszoltam (tehát nem tartom „méltóságon alulinak”), hogy nyílt vitán vessük össze a HIT tartalmát, és az alapján állapítsuk meg közösen az azonosságokat, fejtsük ki a különbség lényegét, és a nyilvánosság arra szolgál, hogy mindenki döntse el, hogy mi válik benne meggyőződéssé, amihez bizalommal van.  

 

Írod: „A Magyarok Szövetsége véleményem szerint pont arról a befogadásról szól, ahogy a hun, szkíta, méd, avar, székely, kun és még ki tudja milyen gyökerű magyar törzsek a vérszövetségben befogadták egymást és így különbözőségeik lévén létrehozták azt az egységes magyar nemzetet, amely Árpád apánk vezetésével végrehajtotta az újra honfoglalást.”

Így igaz, mármint a megállapítás kettős honfoglalásra vonatkozó része (ezt László Gyulától tudjuk).

Csakhogy – mint Kézai Simon Krónikájából tudjuk - Géza megszegte a Szeri Szerződés alapját adó egységet, amikor megtagadta az „egy anyától és egy anyától származás” összetartozást adó erejét azzal, hogy „jövevény nemeseket” fogadott be a Quedlinburgi Szerződés „eredményeként”.

Ezzel nemcsak a vezetés addigi kettős egységét (kündü és gyula) szüntette meg ezeregyszáz évre (és ezzel az önkényuralom – diktatúra – alapját rakta le), hanem az egyetemes magyarságban is elindította a nemesek – nem nemesek természetellenes megosztottságát, aminek mai változata a mai napig „szenvedhetetlen igaként” ül nyakunkon.

Annak, aki elolvassa a Krónikát, semmi kétsége nem marad ezzel kapcsolatban, mert látja, hogy minden, ami „Gyeics (Géza) vezér idejéig” volt, tisztaságot jelentett, Gézával viszont megszűnt „atyai eleink hagyományának” követése, és a „hűtlenség szelletje szétszórta a Szent Korona virágait” (ez utóbbi két idézet Szent István király Imre herceghez írt Intelmeiben szerepel.)

Ennek a hűtlenségnek az alapja a judeokereszténység.

 

Nem kell tovább folytatnom. Biztos vagyok abban, hogy a leírtak elég alapot adnak ahhoz, hogy a MSz vezetői, és Te, kedves Bála ne tudjatok kitérni a szombati vita elől.

 

Kelt Szegeden, 2010. Földanya havának 16. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

 

Szólj hozzá!

Címkék: msz magyarok szövetsége szent korona értékrend

Nyílt levél Cságoly Péterfia Bélának

2010.09.17. 03:04 életfa

Tisztelt Cságoly Péterfia Béla!


Békésen és mély tisztelettel olvastam (ide is csatolt) levelét, mely az MSZ oldalán (is) megjelent.

Egészen az utolsó mondatáig. "... kérlek Téged, Titeket, Önöket a Magyarok Szövetsége minden tagját, ha ilyen és ehhez hasonló tartalmú megosztó üzenettel találkozik, forduljon a magyar lélek csendjéhez, majd törölje ki, dobja a szemétbe azt."

Ezzel a mondattal porig alázott, megsemmisített mindazon tiszteletreméltó gondolatot, melyet korábban papírra vetett.
Még akkor is, ha tudom, hogy "a magyar lélek csendje" mást üzen, más cselekvésre készteti az "ilyen és ehhez hasonló tartalmú üzenetek" olvasóit.

Szeretet - igazság - méltányosság szellemiségében élem az életem, teszem a dolgom, végzem a vállalt és rámruházott feladataimat.

Szomorúan láttam, hogy az Ön és mindazok értékrendje, akik levelében írott gondolataival azonosulnak, más vágányon fut.

Elfogadom, megértem, DE! szó nélkül nem hagyhatom.

Eszembe jutnak Krisztus Urunk szavai, melyeket Pilátus színe előtt mondott:
"Én arra születtem és azért jöttem a világra, hogy tanúságot tegyek az igazságról. Mindaz, aki igazságból való, hallgat az én szavamra." (Jn. 18./37.) Másutt: " Az igazság szabaddá tesz titeket."

Krisztus Urunk azt mondta továbbá: "Távozz tőlem sátán!" "Takarodj, sátán!"

A Krisztusi tanítások figyelmen kívül hagyása könnyen eljuttatja az embert Babits Mihály figyelmeztetéséhez: "Vétkesek közt cinkos, aki néma"
A Jelenések Könyvében a következőt olvashatjuk: "Azok pedig, akik megrontották a földet, pusztuljanak!"

A Szent Korona Értékrend - jelen pillanatban - a legtisztább hordozója az Isteni, Jézus Krisztusi szellemiségnek, lelkiségnek, tanításoknak. 
Utolsó mentsvára a magyarságnak, szeretett Hazánknak, sőt, hiszem, tudom, hogy - nem túlzás kijelenteni - a Világnak.

Mindazok, akik nem érzik, nem értik, nem látják tisztaságát és igazságát, fontolják meg Jézus Krisztus fentebb idézett szavait.
(De emlékeztethetném Önöket László Királyunk szavaira, tanításaira is.)

A "Szeressétek ellenségeiteket!"  hirdetés engem a következő magatartásra ösztönöz: Megbocsájtok ellenségeimnek, ha méltók rá, mert arra méltatlannal jót cselekedni nagy botorság. Nagyvonalú és méltányos vagyok, ha győztem és az ellenfél "behódol". Egyébiránt a méltatlanokkal méltánytalan és irgalmatlan vagyok.

Vukics Ferenc személyét, munkásságát tisztelem, a  Magyarok Szövetsége tevékenységét kezdetektől fogva követem. Kis híján tagként csatlakoztam, ma már örülök, hogy nem tettem - minden érdemük elismerése mellett is.

A Magyarok Istene és Boldogasszonyunk adja nekünk az erő, a  tisztánlátás és a tisztáncselekvés képességét!

Krisztusi Elfogadással és Szeretettel:

dr. Lévai Edit
ügyvivő
Ősi Pálos Közhasznú Egyesület

P. s.: Idézhetném József Attilát is: „ Érted haragszom, nem ellened”A hivatkozott nyílt levél:

"Nyílt levél Herpai Sándornak a Magyarok Szövetsége alelnökének

Régebbi ismeretségünk és jó kapcsolatunk alapján szólítalak meg a Magyarok Szövetsége vezető elöljárói közül.

Kedves Sanyi!

Legnagyobb megdöbbenésemre az alábbi meghívó jött számomra drótpostán, egy továbbított levélben:

Hagyományteremtő-hagyományőrző rendezvény lesz a piliscsabai Szent Jakab Alapítvány szervezésében 2010. szeptember 18-án szombaton 10-22 óráig Piliscsabán az Erdészkertben.

A már sokak számára ismert KURULTAJ, a különböző törzsek fontos, egységteremtő, egyeztető gyűlése, ünnepe. Ez ihlette a PILISTÁJT is, amelyre elsősorban a Pilis-hegységben élőket, az itt tevékenykedő hagyományőrzőket, majd egyre szélesedő körben az elszakított részek magyarjait, majd a legtávolabbi rokonainkat várjuk, így a török és mongol testvérnépek képviselőit. Vegyenek részt azon a beszélgetésen, amely a Szent Korona Értékrend alkotmányra gyakorolt hatásáról szól, vagyis arról, amelyet a hatalom is kénytelen alkotmányozási alternatívának elfogadni, bár nem parlamenti pártok javasolták a figyelembe vételét. Itt kérem meg a Magyarok Szövetségének azon tagjait, akik értik és érzik a MSz tagozati programjaiban és Alaptörvény-tervezetében szereplő judeokeresztény-eszme és neoliberalizmus-támogatás nemzetünk fennmaradását veszélyeztető fenyegetését feltétlenül vegyenek részt.”

***

Én mindenesetre azt kérem, hogy a hozzád írt alábbi nyílt levelemet a Szövetség honlapján véleményegyezés esetén közöljétek:

Tisztelt Elöljárók, kedves Sanyi!

A Magyarok Szövetsége veszprémi szervezete Benis Miklós vezetésével meglátogatta Márfi Gyula veszprémi érsek-püspököt a szövetséggel és a hittel kapcsolatos félreértések és félremagyarázások elkerülése céljából.
Véleményem szerint ez volt a leghelyesebb, ugyanis a szövetség vezetése nem engedheti meg magának az ilyen és ehhez hasonló tartalmú levelek terjedését reagálás nélkül. Mindannyian tudjuk a megosztás a legjobb fegyver nemzetünk, hazánk, ősiségünk és hitünk további hanyatlásának elősegítésében. Ebben az esetben a „két bús magyar összehajol”, miközben egy harmadik megpróbálja mind a kettőt a másik ellen uszítani példája zajlik. A magyar nemzet utolsó ezer esztendejét bizonyítottan a keresztény-keresztyén eszmeiség határozta meg, a kommunizmus bukása után kerültek a felszínre bizonyos alternatív megközelítések, elsősorban Badinyi Jós Ferenc könyvei nyomán. Az Isten szabad akaratot adott az embereknek, ezért jómagam nem venném a bátorságot, hogy a másik vallásos meggyőződését, hitét véleményezzem, bíráljam. Épp ezért véleményem szerint nem helyes, sőt szigorúan tilos az ősi magyarság eszmeiségét hitviták felé terelni, ami tudjuk, még sohasem vezetett jóra. A Magyarok Szövetsége hitelének a fennmaradása a tét, hogy az ehhez hasonló megosztó, provokatív leveleket időben és azonnal valaki a helyére tegye. Sajnálatos módon én a háttérben Halász József kezét érzem, akinek a Szent Koronával és az Európai Unió ellenességével kapcsolatos – egyébként valóban figyelemreméltó – munkája zsigeri kereszténygyűlölettel párosul, leveleinek kitételei néha a római császárok máglyagyújtogatásával egyenértékűek. Én kértem már levélben, hogy tiszteljük meg egymást a másik hitének elfogadásával, azonban Jóska „apostata”, a Szent Korona „alázatos szolgája” - szokása szerint - az ilyen levelekre nem válaszol, méltóságán alulinak tartja. A Magyarok Szövetsége véleményem szerint pont arról a befogadásról szól, ahogy a hun, szkíta, méd, avar, székely, kun és még ki tudja milyen gyökerű magyar törzsek a vérszövetségben befogadták egymást és így különbözőségeik lévén létrehozták azt az egységes magyar nemzetet, amely Árpád apánk vezetésével végrehajtotta az újra honfoglalást. A történelmünk igaz szálai a külső erők nyomása miatt a homályba vész. Hogy ebben a kérdésben bizonytalanok vagyunk, az ugyanannak a pártoskodó félremagyarázó Hunfalvy-hunsdorferi magatartásnak a következménye, ami a fenn kifogásolt levél hozadéka, lásd nem megegyezésre és szeretetre törekszenek rovásírás és történelemkutatóink, hanem a fokozott konfrontációra. Ezért kérlek Téged, Titeket, Önöket a Magyarok Szövetsége minden tagját, ha ilyen és ehhez hasonló tartalmú megosztó üzenettel találkozik, forduljon a magyar lélek csendjéhez, majd törölje ki, dobja a szemétbe azt.

Pomáz 2010. szeptember 14.

Barátsággal: Cságoly Péterfia Béla

Szózat, Magyar Polgár Info"

Forrás:


http://www.magyarokszovetsege.hu/content/nyilt-level-herpai-sandornak-magyarok-szoevetsege-alelnoekenek

Ny

Szólj hozzá!

Címkék: szent korona msz magyarok szövetsége szent korona értékrend halász józsef ősi pálos egyesület

Nyílt levél Molnár Pálnak

2010.09.13. 05:38 életfa

Kedves Pali!


Mint látod, leveled most még megvan.

 

Egy bejelentést teszek, mielőtt leírom a telefonban elmondottakat.

 

A vélemény-ütköztető beszélgetés

az alkotmányozásról 2010. szeptember 18-án Piliscsabán lesz, a Pilis napot rendező szervezők kérésére, 10 és 15 óra között,

rugalmasan alkalmazkodva a rendezvény programjához. Mivel a beszélgetésre felkért, hivatalosan alkotmányozó emberek részben elfogadták a felkérést, majd visszavonták elfogadásukat, valószínűleg tájékoztatás lesz, bár érvütköztetésre is sor kerülhet, hiszen egy felkért személy még függőben tartja részvételét.

A rendezvényen lehetőség lesz az alábbiak megbeszélésére azokkal, akiknek tényszerű érvei vannak.

 

Ezt az írást címlistámon közreadom.

Nem a Jobbik tagok ellen írom le mindezt, hanem értük, mindannyiunkért, remélve, hogy érzik és értik, érezzük és értjük: az utolsó pillanatban vannak, vagyunk ahhoz, hogy a tényleges (és nem mintha) gyökeres átalakítást (radikalizmust) véghez vigyék, véghez vigyük.

Nincs lelkiismeret-furdalásom azért, mert ezt az írást a választások előtt teszem közzé, hiszen ennek legfeljebb csak azok számára van jelentősége, akik önérdekükből jelöltették magukat. Tudom, ők „a valaki ellen” vívott csata elárulásának tartják gondolataimat. Teljes szívemből vállalom ezt a megbélyegzést, hiszen az „értünk” személetnek kell érvényesülnie, ami nem újabb gumicsontok bevetését jelenti, mint az Duró Dóra ma reggel megjelent MTI-nyilatkozatában (http://www.hirado.hu/Hirek/2010/09/12/08/A_Jobbik_szigoritana_a_kepviselokre_vonatkozo_szabalyokat.aspx) szerepel, hanem az ok megszüntetését és mindannyiunk érdekében végzett, Szent Korona Értékrend szerinti államépítést.  

 

A Jobbik EU- és magyarországi helytartótanácsi (parlamenti) tevékenysége egyaránt azt a mintha-radikalizmust mutatja, ami a választáson indult pártok programjait elemző „Négy változat egy témára” c. írásomban szerepel, ezért jelenlegi vezetése mellett semmilyen kapcsolatba nem kívánok lépni vele.

Ha 2009. augusztusban felajánlott, majd októberben – elutasítás miatt - megismételt együttműködésemet elfogadja Vona Gábor, másként történnek a dolgok, bár parlamenti képviselőséget nem vállaltam volna. Vona Gábor „köztiszteletben álló embereinek” – akik engem nem fogadnak el – tettei, illetve mulasztásai választ adnak mindenkinek arra, hogy miért tartanak engem együttműködésre alkalmatlannak.

 

Az alábbiak ezt az állításomat bizonyítják, így arra kérem mindazokat, akik e levelem alapján megkeresnek szemrehányásaikkal, legyenek annyira komoly emberek, hogy ne akadjanak le ott, hogy „bántom a Jobbikot”, hanem tiszteljék meg önmagukat azzal, hogy tényeken alapuló érvekkel cáfolják megállapításaimat.

 

Az EU parlamenti munka a diktatúra következményeinek kifogásolását és nem a diktatúra megszüntetését jelenti a Jobbik három EU képviselője számára. A nemzetiségi és a mezőgazdasági területekben kifejtett tevékenységük példázza ezt legjobban: az EU nemzetiségi politikája továbbra sem megoldó, hanem elsimító, az EU mezőgazdasági politikája pedig tovább keményedett: a „közös hatáskör”-ből a kizárólagos hatáskörbe került. Ha ezekkel a politikai változásokkal nem értettek egyet – ami irányt is mutat -, akkor miért nem adták vissza mandátumukat? Miért tesznek úgy, hogy lenne módjuk a nemzet érdekében tevékenykedni?

Tevékenységük nem radikális, hanem ál-radikális (mintha-radikális), pedig volt lehetőség radikális lépés megtételére:

A polgári kezdeményezés jogintézményét tartalmazza a Lisszaboni Szerződés. Ennek szabályozási javaslatát szükségesnek tartották elkészíteni Brüsszelben, annak bizonyítására, hogy az EU-ban dúl a demokrácia. A javaslat alapján – mintegy ennek demonstrálására – elkezdték a „hetedik munkanap” kérdésében az aláírásgyűjtést.

Ennek bejelentése után vártam egy hetet, gondolva, hogy a Jobbik – mely nem „EU-szkeptikus”, hanem önmagát EU-realistának minősíti – bizonyítja, hogy látja az EU-nak a gazdasági terrorizmusban betöltött reális szerepét, és polgári kezdeményezést indít annak érdekében, hogy az EU átalakuljon a Szent Korona Értékrend alapján - a kidolgozott Európai Konföderáció sugallatára - Nemzetek Európájának nevezett államszövetséggé.

A Jobbik nem tette meg a radikális lépést, ezért tettem meg én.

 

Az EU-barométer szerint a tagállamok választóinak 77 %-a nem lát megoldást a válság megoldására a jelenlegi gazdasági rendszerben, és a választók kevesebb, mint fele akar továbbra is az EU-ban élni.

Ezzel adott a lehetőség arra, hogy Magyarország EU-elnöksége idején (2011. első félévében) sikerre vigyük a polgári kezdeményezéssel elért népszavazást az EU Európai Konföderációvá (Nemzetek Európájává) történő átalakulásáról.

A European Trade Union Confederation (Európai Szakszervezetek Szövetsége) 2010. szeptember 29-én tüntetést rendez Brüsszelben a gazdasági terrorizmus két következménye, a megszorító intézkedések és munkanélküliség ellen. Az EU-barométer adatai lehetőséget adnak arra, hogy ezt a tüntetést átalakítsuk az ok, a gazdasági terrorizmus megbuktatása érdekében ténykedő mozgalom létrehozására. Ezzel előkészítjük a népszavazás sikerét.

A Jobbik EU parlamenti képviselete nem kezdeményezte a felkínált radikális lépés megtételét, ezért tettem meg én.

Az, hogy mennyire a tyúkszemére léptem a hatalomnak, az bizonyítja, hogy az előkészítő honlapot (http://eu-no-ek-yes.com) indulása utáni napon leblokkolták (tegnap óta ismét működik).

 

Kedves Pali!

 

Ezek után nyilvánvaló, hogy nem akarok a Jobbik EP-parlamenti mintha-radikális munkájában még tanácsadóként sem részt venni. (Ez természetesen minden pártra vonatkozik.)

Brüsszelbe szeptember 29-én elmegyek, de nem mintha-, hanem tényleges radikális célokért. Nekem elég ennyi Brüsszelből.

 

A Jobbiknak az EU Magyarországi Helytartóságában (leánykori nevén: Parlamentben) végzett munkájában nem volt meglepő sem a zagyvaság, sem a Gárda pártpolitikai érdekek kengyeltartójává alázása, sem az, hogy a NATO katonai terrorizmusával szemben mintha-radikális álláspontot foglal el: Afganisztánból történő kilépésünket követeli (tehát következmény-orvoslást), a NATO-ból kilépés (az ok megszüntetése) helyett. Ezek a mintha-radikális lépések a Jobbik programjából következtek.

Azzal viszont, hogy az állampolgársági törvény elfogadása után a Jobbik-képviselők nem mondtak le egységesen mandátumokról, társtettessé váltak abban a hazaárulásban, amely az idegenek magyarországi megszállását legálissá teszi. Ezzel nem mintha-radikálisok, hanem a jelenlegi elrohadt gyökerek pátyolgatóivá lettek: elfogadják abban a testületben a további ténykedésüket, ami kinyitja a kaput az idegeneknek a Magyarország feletti hatalomgyakorlásra. Ezt a bűnt ember nem bocsájthatja meg!

 

Kedves Pali!

 

Azt hittem, a Jobbik rendelkezik olyan szellemi háttérrel, amely képes arra, hogy kidolgozza a reálisan megbukott EU alternatíváját, felismeri és a törvényhozásban szembeállítja a kormány által beterjesztett diktátum-végrehajtási-utasításokkal (leánykori nevén: törvényekkel) azt a szabadságból eredő megoldást, amelyet a Teremtő a Szent Korona Értékrenddel mindannyiunk számára kegyelmezett adni. Ezzel a Szent Korona Értékrend nyilvánosság előtti ismertetésének feladatát is ellátta volna.

 

Rá kellett jönnöm, hogy érdemleges szellemi erő nincs a Jobbikban. Éppolyan, mint bármelyik párt, kettős beszédet alkalmaz: egyiket a választóknak, ez demagógia, üres ígéret, következmények elleni törvényszerűen eredménytelen fellépés, másikat a gyarmatosítóknak, ez a kiszolgáltatottság alázatos elfogadása. Ezt a népi nyelv úgy mondja: lefelé tapos, felfelé nyal.

Ennek az oka az, hogy irányítás nélküli a vezetés. Ez a legkisebb közösségben is elindítója a szétesésnek.

 

Nem kellett volna ilyen keményen fogalmazni, ha a Jobbik vezetésének szellemi színvonala lehetővé tenné, hogy vitázni lehessen vele. A ninccsel nincs mit kezdeni. Ezért nem vállalják évek óta a nyilvános vitát. Bennem leginkább Vona Gábor néhány év előtti vita-elhárítása okozott derültséget: „Most dolgozni kell, nem vitázni!” Ez rendben is van, de az a munka, ami olyannyira lekötötte, hogy nem volt ereje vitázni, eddig a helyzetig vezetett. A bizonyítékok azt mutatják, hogy nem ereje, hanem bátorsága nem volt nyilvánosan vitázni.

 

És nem kellett volna ilyen keményen fogalmaznom, ha lenne időnk tovább is játszani a diktatúra demokráciának nevezett (és azt meggyalázó) játékszabályai szerint. Lehetne türelmesnek lenni, várni, hogy majdcsak radikálissá válik a Jobbik. Aztán, amikor kiderül, hogy nem képes rá, akkor következmények nélkül leírni, mint a MIÉP-et. Ha lenne idő, és nem fenyegetne bennünket a gazdasági és katonai terrorizmus megsemmisítéssel, akkor lehetne tovább egésznek minősíteni a félmegoldásokat, és szemet lehetne hunyni a felett, hogy radikalizmusnak mondják a mintha-radikalizmust.

Most nem engedhetjük meg ezt magunknak.

 

Kedves Pali!

 

A hatalomban lévőknek az a része, akik nem gumicsont gyártással foglalkoznak, és akik nem arra vannak kárhoztatva, hogy igyekezzenek a be nem váltott ígéreteket beváltottként megmagyarázni, szóval azok, akik átgondolják a lehetőségeket, folyamatosan felismerik: a jelenlegi rendszer továbbéltethetetlen. Ezért olyan megoldást keresnek, amely a változtatást jelenti, hagyományok formális elfogadásával. Amikor a Szent Korona Tanhoz fordultak, észrevették, hogy ez alapja lehet a jelenlegi rendszernek, de olyan helyzetet teremt, amely számos ponton nem követhető, pl. rendiség, királyság, általában a jelenlegi megosztottság más alapokra helyezése.

Most érkeztek el a Szent Korona Értékrend értékeléséhez. Még nem tudják, hogy pontosan hogyan is lehet viszonyítani a jelenlegi rendszerhez, de már érzik, ez az, ami alapján élni kell. Ennek alkalmazása nem gondolkodási mód átalakítást (reformot) jelent, hanem gondolkodási mód váltást. Ezért a hatalom kényszerből foglalkozik vele, és igyekszik minden eszközzel lejáratni.

Az alkotmányozáshoz felkért három szervezet megkeresett azzal, hogy írjak nekik alkotmányozási javaslatot, amit megtettem. Felkértek a civil szervezetek által rendezendő, októberi „Alkotmányozási kerekasztalra”. Ennek nyilvánossága sokat jelent a Szent Korona értékrend megismertetéséhez, ugyanakkor ez az a rendezvény, ahol igyekezni fognak hiteltelennek, történelmietlennek, idejét múltnak minősíteni. Ezeket a vádakat érveimmel vissza fogom verni.

 

Szeretném, ha nem felháborodást keltene ez a levél, hanem elgondolkozást, megvilágosodást, és ez alapján egységes erőt ahhoz az önvédelmi harchoz, amit most kell vívnunk szabadságunk visszaszerzéséért, a Szent Korona Értékrend irányításával.

 

Kelt Szegeden, 2010. Földanya havának 12. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

 

Molnár Pál írta:---------- Forwarded message ----------
From: Molnár Pál <>
Date: 2010/9/10
Subject: Javaslat
To: Morvai Krisztina dr <morvaikr@t-online.hu>
Cc: Halász József dr <>


Kedves Krisztina!
Javaslom, hogy 20 fős "Tanácsadó testületébe" melyről videoüzenetében beszélt, hívja meg dr. Halász József barátomat. Az általa kidolgozott Európai Konföderáció terve indokolja javaslatomat.
Szeretettel:
Molnár Pál
 

Szólj hozzá!

Címkék: vita liberalizmus jobbik morvai krisztina radikalizmus alkotmányozás szent korona értékrend vélemény ütköztetés halász józsef

Alkotmányozási irányelvek

2010.09.11. 04:35 életfa

Kedves Barátom!

A Szent Korona Értékrend érvényesülésének lehetősége megnyílt az alkotmányozásra felkértek részére. Egy többszázezer tagot számláló szervezetet hivatalosan felkértek az alkotmányozásban történő részvételre. Ez a szervezet engem kért fel az alábbi tanulmány elkészítésére. Mai vezetőségi ülésükön egyhangúan úgy döntöttek, hogy ez a tanulmány a szervezet hivatalos alkotmányozási javaslata. Kérésükre a tanulmányt csak most hozom nyilvánosságra.

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmányozás

Figyelemfelhívás

2010.09.11. 04:33 életfa

 

Ma a 2010. szeptember 29-i brüsszeli tüntetést szervező European Trade Union Confederation-nak (Európai Szakszervezetek Szövetségének) elküldtem részvételünk hivatalos bejelentését.

Ehhez a levélhez hasonló tartalommal fogalmaztam meg a jegyzetben[1] szereplő szakszervezetek vezetőinek az együttműködést felajánló felkérést:

Szólj hozzá!

Címkék: etuc

Szent Korona furcsaságok c. cikkre...

2010.09.11. 04:30 életfa

Kedves Imre és Attila!

Amikor egy szándékosan zavartkeltő, lényeget figyelmen kívül hagyó írást nyilvánosságra hoztok, akkor azt az áldemokráciát szolgáljátok, ami idáig juttatta a világot.

3 komment

Címkék: szólásszabadság felelőtlen értelmezése

Az ok megismertetése

2010.09.05. 12:52 életfa

 

A brüsszeli tüntetés szervezői a gazdasági terrorizmus megszorításokban, munkanélküliségben mutatkozó következményei ellen hívják utcára az embereket.

Mindannyiunk érdeke, hogy a több tízezer emberen keresztül üzenetet adjuk mindenkinek arról, hogy mi az az ok, amely a következményeket kiváltja.

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés brüsszel szent korona értékrend

EU no, EK yes

2010.09.02. 16:40 életfa

Szeretettel kérlek, hívd be a http://eu-no-ek-yes.com honlapot, és nézd meg a következő országok adatait: Magyarország, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Németország, Spanyolország, Franciaország, Egyesült Királyság, Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia. Egyelőre ezeknek az országoknak a honlapjára tettem fel azokat a hivatalos nyelv szerinti Lisszaboni Szerződés-cikkeket, amelyekre a 12 stáció és a népszavazásra felhívó röplap hivatkozik.

 

Két jó hírrel kezdem: szeptember 18-án létrejön az alkotmányozási vita a hivatalosan felkért személyekkel, és 2010. szeptember 1-től új honlap jelentkezik az interneten:

 

http://eu-no-ek-yes.com,

 

a gazdasági terrorizmust megtörő nemzetközi összefogás honlapja.

 

Kérésem a szeptember 29-i brüsszeli tüntetéssel kapcsolatos[1], amivel elindítjuk a Szent Korona Országának megteremtését, amely mintát ad az emberiségnek az emberi életre. BRÜSSZELI részvételünket „Feladatunk Magyarország EU elnökségének ideje alatt” c. levelemben indokoltam.

(nyomtatható változat: http://szkszhu.szksz.com/ISz100829.pdf, http://szkszhu.szksz.com/ISz100829.doc, hangfelvétel: http://szkszhu.szksz.com/FeladatunkazEUelnoksegidejealatt.mp3).

 

(19,5x9,2 cm http://szkszhu.szksz.com/20100929logo.jpg,

63x30 cm - http://szkszhu.szksz.com/20100929logonagy.jpg)

 

Rövid kérdésem: részt akarsz-e venni a tüntetésen, illetve közre akarsz-e működni abban, hogy elősegítsük a föderatív EU szabad államok konföderatív szövetségévé alakulását?

 

Azokkal, akik vállalják a részvételt, illetve a közreműködést, 2010. szeptember 18-án szeretnék találkozni Budapesten, ahol nem előadás lesz, hanem vita a hivatalos alkotmányozókkal, mivel már van, aki elfogadta a felkérést.

 

A tüntetésen való részvételünk szervezése már elkezdődött. Akaratnyilvánításod jelzése után a szervezők felveszik Veled a kapcsolatot.

 

A közreműködés a rendezvényen való aktív részvételünk elősegítését jelenti:

 

1. Mindenekelőtt fordításra van szükség, az EU tagállamainak hivatalos nyelveire, de legalább angolra, németre és franciára).

 

a./ Jelmondatok táblákon:

 

(150x100 cm http://szkszhu.szksz.com/20100929tabla1.jpg)

 

(150x100 cm http://szkszhu.szksz.com/20100929tabla2.jpg)

 

Az egységes akarat kifejezésére az egyes tagországok képviselőinek átadjuk az ő nyelvük (a magyarral együtt legalább négy nyelv) szerinti táblákat. 

(A jelmondatokat elég a halasz.jozsef@szksz.com címre elküldeni. A megkapott fordítások alapján a táblákat én kinyomtatom, műanyag alapra. 150x100 cm méretű táblákra van szükség, amire rárögzítjük.)

 

b./ 12 stáció: A Lisszaboni Szerződés cikkeit szó szerint idézve bizonyítja, hogy tagországok jogi, gazdasági, pénzügyi, igazságszolgáltatási, társadalomszervezési függetlenségének elvételét. (A Lisszaboni Szerződés letölthető a legördülő sávban kiválasztott nyelven: http://eur-lex.europa.eu/JOHtml.do?uri=OJ:C:2007:306:SOM:HU:HTML)

A tüntetésen ezt a résztvevőknek – azok nyelvismerete szerint - szórólap formában átadjuk.

Szövegformátum: http://szkszhu.szksz.com/12stacio.doc , http://szkszhu.szksz.com/12stacio.pdf

Röplapforma: http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplap.doc, http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplap.pdf  

(A német nyelvű változat már elkészült: http://szkszhu.szksz.com/12stacionemet.doc, http://szkszhu.szksz.com/12stacionemet.pdf, http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplapnemet.doc, http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplapnemet.pdf )

 

c./ Az EU EK-vá történő átalakulásának lehetőségét bizonyító szórólap – a tüntetésen ezt is „szórjuk” a nyelvismeret szerint.

http://szkszhu.szksz.com/20100929Indokszoro.doc, http://szkszhu.szksz.com/20100929Indokszoro.pdf

 

d./ Az EU EK-vá átalakulásról szóló népszavazást indító aláírásgyűjtő ív – ezt elsősorban azért visszük magunkkal, hogy azt átadjuk a tagországok jelenlevő képviselőinek, másolásra és saját országukban történő aláírásgyűjtésre.

http://szkszhu.szksz.com/EUalairasgyujtoiv2010.pdf

 

e./ Az Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet rövid indoklása – ez a paradigmaváltás „Magyar Modellként” javasolt jogi alapja, legalább angol, német és francia fordítása szükséges. Ezt az Európai Konföderáció megalapozása, minden jelen lévő tagország résztvevőinek adunk néhány darabot, a példányszámtól függően.

http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderaciorovidindoklas.doc, http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderaciorovidindoklas.pdf

 

d./ Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet – angol és német nyelvű változata elkészült, legalább a francia fordítás még hiányzik. Ezt minden jelen levő tagország képviseletének átadjuk, legalább egy példányban.

http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacio.doc, http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacio.pdf,

Vertragsentwurf des Europäischen Staatenbundes - http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacionemet.doc,

http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacionemet.pdf

TREATY PROJECT OF THE EUROPEAN CONFEDERATION - http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderacioangol.doc, 

http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderacioangol.pdf

 

e./ Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Magyar Modell – az Európai Konföderáció általános összehasonlítása az Európai Unióval. Legalább angol, német és francia fordítás szükséges. Minden jelen lévő tagország képviseletének legalább egy példányt átadunk.

http://szkszhu.szksz.com/azonigazgataspajzsa.doc, http://szkszhu.szksz.com/azonigazgataspajzsa.pdf

 

2. Sokszorosító, nyomdai munka

 

A magyar nyelvű, valamint a már lefordított anyagoknak a nyomtatását már el lehet kezdeni. A fordításokat 2010. szeptember 18-ig be kell fejezni, annak érdekében, hogy ezek sokszorosítására is időben elkészüljön.

 

3. Anyagi támogatás

 

Nagyon sok múlik azon, hogy mekkora összeg áll rendelkezésünkre.

Ezért szeretettel kérlek, lehetőségeidhez mérten támogasd a gazdasági terrorizmus megállításának indulását bankszámlaszámra küldött támogatással.

 

Kelt Szegeden, 2010. Új Kenyér havának 31. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

 


[1] Nemzetközi óriástüntetést szerveznek Brüsszelben a pénzügyi megszorítások ellen

2010. augusztus 24. 13:00

Nemzetközi óriástüntetést szerveznek a belga szakszervezetek szeptember végére az Európai Unió székhelyén a pénzügyi megszorítások ellen - jelentette a belga sajtó. A szervezők 60 ezer résztvevővel számolnak, terveik szerint ennek egyharmada külföldi lesz. Azt remélik, hogy valamennyi európai uniós tagországból érkeznek majd delegációk. Az uniós intézmények brüsszeli épületeinek körzetét is érintő tüntetésen arra kívánják felhívni a figyelmet, hogy a különböző tagországokban bevezetett megszorító programokat megfelelő szociális intézkedésekkel kell kísérni, illetve a pénzügyi pluszterhek viselésének arányosnak kell lennie minden társadalmi réteg esetében.

A megmozdulásra szeptember 29-én, az EU-tagországok pénzügyminisztereinek kötetlen napirendű találkozójához időzítve kerül sor.

(MTI)

http://mti.hu/cikk/2010/08/24/nemzetkozi_oriastuntetest_szerveznek_brusszelben_a_penzugyi_megszoritasok_ellen-496431

 

Az uniós átlag a "teljesen jó" válaszok tekintetében 22 százalék, 77 százalék pedig úgy véli, hogy teljesen rossz a gazdaság helyzete.
az európaiak 75 százaléka úgy gondolja, hogy az Európai Unió tagállamai között erősebbnek kell lennie a gazdasági és pénzügyi szakpolitikák koordinálásának ahhoz, hogy hatékonyabban lehessen felvenni a harcot a gazdasági válsággal szemben.

Eurobarometer: a magyarok szerint a munkanélküliség a legfontosabb kérdés

2010. augusztus 26. 16:30

http://eu.mti.hu/Pages/News.aspx?id=496790

 

A megkérdezettek 49 százaléka ítéli meg pozitívan az uniós tagságot, 47 százalék pedig azt állítja, hogy nem bízik az EU-ban.

a megkérdezettek 55 százaléka szerint a válság legrosszabb része még hátravan, és 36 százalék számára nehézséget jelent a számlák kifizetése.

Borzalmas hírek az Európai Unióból

http://www.vg.hu/gazdasag/makrogazdasag/borzalmas-hirek-az-europai-uniobol-325807

Szólj hozzá!

Feladatunk Magyarország EU elnökségének ideje alatt

2010.09.01. 20:09 életfa


Feladatunk Magyarország EU elnökségének ideje alatt

 

A megbukott világtörténeti korszak utolsó rohamát indította az emberiség ellen.

Ennek gazdasági terrorizmust jelentő része már elkezdődött, a katonai terrorizmus pedig a vereséget szenvedett erők összpontosításával, a gazdasági terrorizmus eredményéhez igazítva akar világégést kirobbantani[i], azzal a céllal, hogy csak annyi ember maradjon a Földön, amennyi az ő kiszolgálásához szükséges.

Szólj hozzá!

Nyílt levél az alkotmányozásról

2010.08.26. 22:31 életfa

 

Hála Istennek, az alkotmányozás kérdése egyre több embert foglalkoztat, és rövid időn belül megszűnik a húsz éves mulasztás: a Kormány és a Köztársasági elnök úr ígérete szerint 2011 tavaszára elkészül és hatályba lép Magyarország új Alkotmánya.

Szólj hozzá!

Címkék: alkotmányozás

Mit képvisel a JOBBIK?

2010.08.26. 22:27 életfa

A Jobbik nem radikális párt, mert nem akarja megszüntetni a diktatúra alapjait, tehát nem gyökeres átalakulást akar, csak az okok következményei ellen lázad, tehát mintha-radikális.
Bizonyítékként olvassa el a következő elemzéseket:

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik

Fel kell fedezni a Szent Korona Értékrend védelemre vonatkozó részterületét

2010.08.24. 19:02 életfa

Tegnap elveszítettük a harmadik magyar embert abban az igazságtalan háborúban, amelyben a támadó világterrorizmus csatlósaként veszünk részt.

 

Szólj hozzá!

A szabad és az alkalmazkodó államalapítás különbsége

2010.08.23. 21:43 életfa

 

Az érték- és érdekközösséget képviselő Magyar Államot a hét rokonsági és területi egységet alkotó 108 nemzetség, a közszabadság elvét érvényesítve a Szabad Magyarok Államalapító Szerén hozta létre, 894 és 898 között. Ezen állították maguk közül (választották) vérségi alapon történő jelölés, valamint önkéntes feladat- és felelősségvállalás eredményeként Árpádot a Szent Korona Értékendjének közvetítőjeként (kündüként), és Kurszánt a gyula méltóság viselőjeként, hogy a Lélek Fénye irányításával vezesse a szabad magyarságot.

3 komment

Újabb részterület "felfedezése" a Szent Korona Értékrendből

2010.08.22. 07:29 életfa

 

Ma ismét hírt kaptam a Szent Korona Értékrend gondolkodási módja (paradigmája) egy újabb részének felfedezéséről, ez pedig a magyar gázkincs.

Fontosnak tartom megállapítani, hogy ez kapcsolatban van a tegnapi „felfedezéssel” (A Szent Korona Értékrend pénzügyi rendszerének „felfedezése” - http://szkszhu.szksz.com/100819.pdf).

 

Az energiára vonatkozó alap-szabályozások a Szent Korona jogszabály-tervezete alapján:

Szólj hozzá!

Címkék: energiapolitika szent korona értékrend magyar gázkincs

Levélváltás: a Szent Korona Értékrend és a saját pénz

2010.08.20. 18:59 életfa

 Tisztelt Címzettek!


Őszintén örülök annak, hogy a Szent Korona Értékrend szerinti gondolkodás mód (paradigma) egyre több részét „fedezik fel”.


Az MNB-re vonatkozó alap-szabályozások a Szent Korona jogszabály-tervezete alapján:

Szólj hozzá!

Gondolatok Takács András: „Alkotmányos és alkotmányozási kérdések”[1] c. vitaindítójához

2010.08.18. 08:00 életfa

 

Kedves András!

 

Gondolataim leírására két okom van:

1. Írásodban egy jelentős elmozdulást látok az ezeregyszáz éves, és a mai válságig vezető liberális-kapitalista (most „polgári demokratikus”-nak nevezett) gondolkodási módról a szentkoronai (józan paraszti ész szerinti) gondolkodási mód felé.

2. Az írás tartalmazza – még ha nem is nevén nevezve, hanem alternatív „evidenciának” (magától értetődőnek) minősítve – a Szabadság Alkotmányának öt pontját.

 

Szólj hozzá!

A törvénykezés szintjeiről

2010.08.15. 15:38 életfaA törvénykezés szintjeiről

 

Ugrin András barátomtól kapott levél azt bizonyítja, hogy egy nem jogász végzettségű ember természetes jogérzete (búvópatakból tiszta forrássá emelkedett Szent Korona, más néven: józan paraszti ész) példaadó a jogászok számára is.

Íme a levél:

 

Szólj hozzá!

Meddig várhatunk a gyökeres változásra?

2010.08.15. 15:36 életfa

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása