HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Figyelemfelhívás

2010.09.11. 04:33 életfa

 

Ma a 2010. szeptember 29-i brüsszeli tüntetést szervező European Trade Union Confederation-nak (Európai Szakszervezetek Szövetségének) elküldtem részvételünk hivatalos bejelentését.

Ehhez a levélhez hasonló tartalommal fogalmaztam meg a jegyzetben[1] szereplő szakszervezetek vezetőinek az együttműködést felajánló felkérést:

  

Tisztelt Elnök asszony/úr!

 

A European Trade Union Confederation (Európai Szakszervezetek Szövetsége) 2010. szeptember 28-ára tüntetést szervez Brüsszelbe az EU megszorító intézkedései és az európai munkanélküliség elleni tiltakozásként.

 

A magyar globalizáció-ellenes, pártfüggetlen emberek nevében közöltük részvételi szándékunkat.

 

Tisztelettel kérem Önt, hogy tájékoztassa a tüntetésről az Ön által képviselt szakszervezeti tagokat, annak érdekében, hogy amennyiben egyetértenek a demonstráció céljaival, akkor támogassák azt személyes megjelenésükkel, illetve az ott elindított európai polgári kezdeményezéshez való csatlakozással.

 

A demonstráció célját kiterjesztjük ezen jelenségek oka elleni tiltakozásra, amely a tagállamok függetlenségének visszavételét és tevékenységük nemzeti érdekeik szerinti összehangolását jelenti.

 

A terrorizmus kifejezés eredeti értelmezése: Politikai és gazdasági hatalom megszerzése vagy megtartása érdekében kifejtett erőszak.

A világválságot okozó globalizmus politikai és gazdasági teljhatalmat akar szerezni a világon és ennek érdekében alkalmazza a gazdasági erőszak módszerét, tehát gazdasági terrorizmus áldozatai vagyunk.

 

A tüntetésen elindítjuk az Európai Unióban megtestesülő föderáció felváltását az Európai Konföderációval. Az ehhez kapcsolódó fogalmakat az alábbiak szerint értelmezzük:

EU (Európai Unió): a tagállamok jogi, politikai és gazdasági függetlenségi jogai gyakorlásának megszüntetésén, azok liberális-kapitalista érdekek kiszolgálására történő összevonásán (integrálásán) alapuló föderáció (szövetségi állam),

EK (Európai Konföderáció): jogilag, politikailag és gazdaságilag független tagállamok önkéntesen meghatározott gazdasági és politikai tevékenységeinek két- vagy többoldalú szerződésekben meghatározott összehangolása (koordinációja).

 

Előkészítésként létrehoztuk a http://eu-no-ek-yes.com címen elérhető honlapot, amelyen minden európai ember anyanyelvén olvashatja a Lisszaboni Szerződésnek azokat a cikkeit, amelyek a gazdasági terrorizmust bizonyítják.

Ugyanitt elindítunk egy európai népszavazás kezdeményezést a Lisszaboni Szerződésben szereplő polgári kezdeményezéssel (csatolva). A honlapon szerepel a letölthető aláírásgyűjtő ív és egy ismertető anyag, amelyen a Lisszaboni Szerződés legfontosabb függetlenség-csorbító és a polgári kezdeményezésre vonatkozó cikkei szerepelnek.

Ugyancsak a honlapon szerepel a Lisszaboni Szerződés teljes szövege minden európai nyelven, valamint az Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet angol, német és magyar nyelven.

 

A tüntetésen

 

- a legtöbb EU-tagállam hivatalos nyelvén írt, alábbi demonstrációs táblákkal jelenünk meg:

Szabad államokat a szabad Európában!

Veled Európa, de nélküled EU!

- a legtöbb EU-tagállam hivatalos nyelvén terjesztjük az ide csatolt szórólapokat.

 

Tisztelettel kérjük tájékoztatásunk alapján közreműködésüket abban, hogy minél több magyar emberhez jusson el annak bizonyítéka, hogy gazdasági terrorizmus alatt élünk, és ezzel mindenkiben tudatosodjon, hogy ennek megszüntetése mindannyiunk önvédelmi kötelessége.

 

Kelt Magyarországon, 2010. szeptember 10-én.

 

A magyar globalizáció-ellenes, pártfüggetlen emberek nevében:

 

Dr. Halász József

+36306163894, info@eu-no-ek-yes.com, halasz.jozsef@szksz.com


______________________________

 

Szeretettel kérek mindenkit, aki a fentiekkel egyetért, akár a szakszervezeti vezetők megkeresésével, akár személyes részvételét jelezve támogassa céljaink megvalósulását.

 

Kelt Szegeden, 2010. Földanya havának 10. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

Ui.: ismét működik a http://eu-no-ek-yes.com honlap HJ



[1] Adó- és Pénzügyi-ellenőrzési Dolgozók Országos Szakszervezeti Tanácsa (ADOSZT), Akadémiai Igazgatási és Szolgáltatási Dolgozók Szakszervezete, Állategészségügyi és Élelmiszerellenőrzési Dolgozók Szakszervezete, Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ), Bölcsődei Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (BDDSZ), BRDSZ Országos Tanácsának ügyvivő elnöke Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete (BRDSZ), Egészségügyben Dolgozók Független Szakszervezete (EDFSZ), Igazságügyi Minisztérium Szakszervezete, Informatikai Szakszervezet, Katasztrófavédelmi Dolgozók Szakszervezete, Közegészségügyi Szakszervezet, Közgyűjteményi és Közművelődési Dolgozók Szakszervezete (KKDSZ), Központi Igazgatásban Dolgozók Szakszervezete (Országos Mérésügyi Hivatal), Központi Statisztikai Hivatal Szakszervezete, Közszolgálati Szakszervezeti Szövetség (KSZSZ), Külügyminisztériumi Dolgozók Önálló Szakszervezete, Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálatban Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ), Mentődolgozók Önálló Szakszervezete (MÖSZ), Meteorológus Dolgozók Szakszervezete, MTESZ Szakszervezete, Művészeti Szakszervezetek Szövetsége (MSZSZ), Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium Szakszervezete, Oktatási és Kulturális Minisztérium Demokratikus Szakszervezete, Oktatási Minisztérium Szakszervezete, OM Alapkezelő Igazgatóságok Dolgozóinak Szakszervezete (volt OMFB), Pedagógusok Szakszervezete (PSZ), Pénzügyminisztérium Szakszervezete, Postai és Hírközlési Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (PHDSZSZ), Statisztikai Igazgatóságok Szakszervezeti Tanácsa, Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SzEF) Ifjúsági Tagozata, Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SzEF) megyei és budapesti koordinátorai, Szakszervezetek Együttműködési Fóruma (SzEF) Nyugdíjas Választmánya, Ügyészségi Dolgozók Országos Szakszervezete

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: etuc

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr722287631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása