HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Nyílt levél Cságoly Péterfia Bélának

2010.09.17. 03:04 életfa

Tisztelt Cságoly Péterfia Béla!


Békésen és mély tisztelettel olvastam (ide is csatolt) levelét, mely az MSZ oldalán (is) megjelent.

Egészen az utolsó mondatáig. "... kérlek Téged, Titeket, Önöket a Magyarok Szövetsége minden tagját, ha ilyen és ehhez hasonló tartalmú megosztó üzenettel találkozik, forduljon a magyar lélek csendjéhez, majd törölje ki, dobja a szemétbe azt."

Ezzel a mondattal porig alázott, megsemmisített mindazon tiszteletreméltó gondolatot, melyet korábban papírra vetett.
Még akkor is, ha tudom, hogy "a magyar lélek csendje" mást üzen, más cselekvésre készteti az "ilyen és ehhez hasonló tartalmú üzenetek" olvasóit.

Szeretet - igazság - méltányosság szellemiségében élem az életem, teszem a dolgom, végzem a vállalt és rámruházott feladataimat.

Szomorúan láttam, hogy az Ön és mindazok értékrendje, akik levelében írott gondolataival azonosulnak, más vágányon fut.

Elfogadom, megértem, DE! szó nélkül nem hagyhatom.

Eszembe jutnak Krisztus Urunk szavai, melyeket Pilátus színe előtt mondott:
"Én arra születtem és azért jöttem a világra, hogy tanúságot tegyek az igazságról. Mindaz, aki igazságból való, hallgat az én szavamra." (Jn. 18./37.) Másutt: " Az igazság szabaddá tesz titeket."

Krisztus Urunk azt mondta továbbá: "Távozz tőlem sátán!" "Takarodj, sátán!"

A Krisztusi tanítások figyelmen kívül hagyása könnyen eljuttatja az embert Babits Mihály figyelmeztetéséhez: "Vétkesek közt cinkos, aki néma"
A Jelenések Könyvében a következőt olvashatjuk: "Azok pedig, akik megrontották a földet, pusztuljanak!"

A Szent Korona Értékrend - jelen pillanatban - a legtisztább hordozója az Isteni, Jézus Krisztusi szellemiségnek, lelkiségnek, tanításoknak. 
Utolsó mentsvára a magyarságnak, szeretett Hazánknak, sőt, hiszem, tudom, hogy - nem túlzás kijelenteni - a Világnak.

Mindazok, akik nem érzik, nem értik, nem látják tisztaságát és igazságát, fontolják meg Jézus Krisztus fentebb idézett szavait.
(De emlékeztethetném Önöket László Királyunk szavaira, tanításaira is.)

A "Szeressétek ellenségeiteket!"  hirdetés engem a következő magatartásra ösztönöz: Megbocsájtok ellenségeimnek, ha méltók rá, mert arra méltatlannal jót cselekedni nagy botorság. Nagyvonalú és méltányos vagyok, ha győztem és az ellenfél "behódol". Egyébiránt a méltatlanokkal méltánytalan és irgalmatlan vagyok.

Vukics Ferenc személyét, munkásságát tisztelem, a  Magyarok Szövetsége tevékenységét kezdetektől fogva követem. Kis híján tagként csatlakoztam, ma már örülök, hogy nem tettem - minden érdemük elismerése mellett is.

A Magyarok Istene és Boldogasszonyunk adja nekünk az erő, a  tisztánlátás és a tisztáncselekvés képességét!

Krisztusi Elfogadással és Szeretettel:

dr. Lévai Edit
ügyvivő
Ősi Pálos Közhasznú Egyesület

P. s.: Idézhetném József Attilát is: „ Érted haragszom, nem ellened”



A hivatkozott nyílt levél:

"Nyílt levél Herpai Sándornak a Magyarok Szövetsége alelnökének

Régebbi ismeretségünk és jó kapcsolatunk alapján szólítalak meg a Magyarok Szövetsége vezető elöljárói közül.

Kedves Sanyi!

Legnagyobb megdöbbenésemre az alábbi meghívó jött számomra drótpostán, egy továbbított levélben:

Hagyományteremtő-hagyományőrző rendezvény lesz a piliscsabai Szent Jakab Alapítvány szervezésében 2010. szeptember 18-án szombaton 10-22 óráig Piliscsabán az Erdészkertben.

A már sokak számára ismert KURULTAJ, a különböző törzsek fontos, egységteremtő, egyeztető gyűlése, ünnepe. Ez ihlette a PILISTÁJT is, amelyre elsősorban a Pilis-hegységben élőket, az itt tevékenykedő hagyományőrzőket, majd egyre szélesedő körben az elszakított részek magyarjait, majd a legtávolabbi rokonainkat várjuk, így a török és mongol testvérnépek képviselőit. Vegyenek részt azon a beszélgetésen, amely a Szent Korona Értékrend alkotmányra gyakorolt hatásáról szól, vagyis arról, amelyet a hatalom is kénytelen alkotmányozási alternatívának elfogadni, bár nem parlamenti pártok javasolták a figyelembe vételét. Itt kérem meg a Magyarok Szövetségének azon tagjait, akik értik és érzik a MSz tagozati programjaiban és Alaptörvény-tervezetében szereplő judeokeresztény-eszme és neoliberalizmus-támogatás nemzetünk fennmaradását veszélyeztető fenyegetését feltétlenül vegyenek részt.”

***

Én mindenesetre azt kérem, hogy a hozzád írt alábbi nyílt levelemet a Szövetség honlapján véleményegyezés esetén közöljétek:

Tisztelt Elöljárók, kedves Sanyi!

A Magyarok Szövetsége veszprémi szervezete Benis Miklós vezetésével meglátogatta Márfi Gyula veszprémi érsek-püspököt a szövetséggel és a hittel kapcsolatos félreértések és félremagyarázások elkerülése céljából.
Véleményem szerint ez volt a leghelyesebb, ugyanis a szövetség vezetése nem engedheti meg magának az ilyen és ehhez hasonló tartalmú levelek terjedését reagálás nélkül. Mindannyian tudjuk a megosztás a legjobb fegyver nemzetünk, hazánk, ősiségünk és hitünk további hanyatlásának elősegítésében. Ebben az esetben a „két bús magyar összehajol”, miközben egy harmadik megpróbálja mind a kettőt a másik ellen uszítani példája zajlik. A magyar nemzet utolsó ezer esztendejét bizonyítottan a keresztény-keresztyén eszmeiség határozta meg, a kommunizmus bukása után kerültek a felszínre bizonyos alternatív megközelítések, elsősorban Badinyi Jós Ferenc könyvei nyomán. Az Isten szabad akaratot adott az embereknek, ezért jómagam nem venném a bátorságot, hogy a másik vallásos meggyőződését, hitét véleményezzem, bíráljam. Épp ezért véleményem szerint nem helyes, sőt szigorúan tilos az ősi magyarság eszmeiségét hitviták felé terelni, ami tudjuk, még sohasem vezetett jóra. A Magyarok Szövetsége hitelének a fennmaradása a tét, hogy az ehhez hasonló megosztó, provokatív leveleket időben és azonnal valaki a helyére tegye. Sajnálatos módon én a háttérben Halász József kezét érzem, akinek a Szent Koronával és az Európai Unió ellenességével kapcsolatos – egyébként valóban figyelemreméltó – munkája zsigeri kereszténygyűlölettel párosul, leveleinek kitételei néha a római császárok máglyagyújtogatásával egyenértékűek. Én kértem már levélben, hogy tiszteljük meg egymást a másik hitének elfogadásával, azonban Jóska „apostata”, a Szent Korona „alázatos szolgája” - szokása szerint - az ilyen levelekre nem válaszol, méltóságán alulinak tartja. A Magyarok Szövetsége véleményem szerint pont arról a befogadásról szól, ahogy a hun, szkíta, méd, avar, székely, kun és még ki tudja milyen gyökerű magyar törzsek a vérszövetségben befogadták egymást és így különbözőségeik lévén létrehozták azt az egységes magyar nemzetet, amely Árpád apánk vezetésével végrehajtotta az újra honfoglalást. A történelmünk igaz szálai a külső erők nyomása miatt a homályba vész. Hogy ebben a kérdésben bizonytalanok vagyunk, az ugyanannak a pártoskodó félremagyarázó Hunfalvy-hunsdorferi magatartásnak a következménye, ami a fenn kifogásolt levél hozadéka, lásd nem megegyezésre és szeretetre törekszenek rovásírás és történelemkutatóink, hanem a fokozott konfrontációra. Ezért kérlek Téged, Titeket, Önöket a Magyarok Szövetsége minden tagját, ha ilyen és ehhez hasonló tartalmú megosztó üzenettel találkozik, forduljon a magyar lélek csendjéhez, majd törölje ki, dobja a szemétbe azt.

Pomáz 2010. szeptember 14.

Barátsággal: Cságoly Péterfia Béla

Szózat, Magyar Polgár Info"

Forrás:


http://www.magyarokszovetsege.hu/content/nyilt-level-herpai-sandornak-magyarok-szoevetsege-alelnoekenek

Ny

Szólj hozzá!

Címkék: szent korona msz magyarok szövetsége szent korona értékrend halász józsef ősi pálos egyesület

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr282302219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása