HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Fel kell fedezni a Szent Korona Értékrend védelemre vonatkozó részterületét

2010.08.24. 19:02 életfa

Tegnap elveszítettük a harmadik magyar embert abban az igazságtalan háborúban, amelyben a támadó világterrorizmus csatlósaként veszünk részt.

 

Jogi- és gazdasági szabadságunkat az Európai Uniós tagságunk veszi el, a védelmi és külkapcsolati függetlenségünket pedig a NATO. Mindkét szervezetbe a választók megtévesztésével, nevükben, de akaratukkal és érdekeikkel szemben lépett be Magyarország, azért, mert a hatalomgyakorlást nem kizárólag az egyetemes magyarság tagjai (a Szent Korona tagok) birtokolják.

Ezért a magyarság önvédelmi kötelessége végrehajtani a Szent Korona Értékrend alapján a gondolkodási mód (paradigma) váltást, és ennek feltételeként megtenni a három radikális lépést:

 

1. Kilépés az Európai Egyesült Államokból (EU-ból), Európai Államszövetség létrehozása

2. Kilépés a NATO katonai szervezetéből, tagságunk felfüggesztése a politikai szervezetben

3. Az idegen hatalom megszűntetése: az állampolgárság azonos a Szent Korona tagsággal

 

A Szent Korona Értékend védelmi rendelkezései az alábbiak:

 

Magyarország Szabadság Alkotmánya

(http://szkszhu.szksz.com/Moalkotmanyrovid.pdf)

 

A szabadság védelme

 

5. §

 

(1)     Mindazzal szemben, aki megsérti a Szent Korona értékrendjét, a Szent Korona minden tagjának nemcsak joga, hanem kötelessége ellentmondani és ellenállni.

 

(2)     A Szent Korona értékrendjének megsértését jelenti:

a./   az állam szabadságának,

b./   a Szent Korona tagjai egyéni vagy társadalmi csoportot érintő szabadságának,

c./   a birtoklás szabályának,

d./   a vendégjog szabályainak,

e./   a tevékenység végzésével kapcsolatos szabályok

megsértése, veszélyeztetése és minden erre irányuló magatartás.

 

MAGYARORSZÁG ALAPTÖRVÉNYE

(http://szkszhu.szksz.com/Alaptorveny.pdf)

 

Magyarország szerves egységben él a világ államaival és nemzeteivel

 

5. §

 

(1)     Magyarország elutasítja a háborút, mint a nemzetek közötti viták megoldásának eszközét, és tartózkodik a más államok függetlensége vagy területi épsége ellen irányuló erőszak alkalmazásától, illetőleg az erőszakkal való fenyegetéstől.

 

(2)     Magyarország nem vállal tagságot olyan államszövetségben, amelynek célja egy vagy több államban a politikai és/vagy gazdasági hatalom erőszakkal történő megszerzése.

 

(3)     Magyarország elvárja minden államtól és nemzettől, hogy vele szemben tartózkodjék függetlensége, területi épsége, politikai és gazdasági rendszere ellen irányuló erőszak alkalmazásától, illetőleg erőszakkal történő fenyegetéstől.

 

6. §

 

(1)     Magyarország együttműködésre törekszik a világ valamennyi népével és országával.

 

(2)     Magyarország felelősséget érez a határain kívül élő magyarok sorsáért, és előmozdítja a Magyarországgal való kapcsolatuk ápolását.

 

(3)     Magyarország az európai népek szabadságának, jólétének és biztonságának kiteljesedése érdekében közreműködik az európai konföderatív államszövetség megteremtésében.

 

A szabadság védelme

A Szabadság Alkotmánya 5. §-ának irányelvei

 

I. szakasz

Általános rendelkezések

 

131. §

 

(1)     Magyarország minden állampolgára számára alapvető állampolgári jogon biztosítja az élet-, személyiség- és vagyonbiztonságot.

 

(2)     A Gondoskodó Magyarország védelmi feladatai kétrétűek:

a./   belbiztonság és

b./   külbiztonság.

 

(3)     A biztonság megőrzésének, az azzal ellentétes (bűn)cselekmények üldözésével, felderítésével kapcsolatos szervezet az Ügyészség.

 

(4)     A biztonságot veszélyeztető cselekmények megítélését, és a hátrányos helyzettel összefüggő-, illetve büntetőintézkedéseket a Bíróság hozza.

 

(5)     A Bíróság és az Ügyészség feladatait az „Államhatalom gyakorlásáról” szóló 1. főtörvény tartalmazza.

 

II. szakasz

Magyarország belbiztonsága

 

132. §

 

(1)     Magyarország megszabadítja a magyar társadalmat mindazoktól a - magyar és nem magyar - személyektől, akik az emberi életet, az állampolgárok személyhez fűződő jogait, valamint az állampolgárok és szervezetek tulajdonát, és/vagy a közbiztonságot veszélyeztetik.

 

(2)     Olyan eljárási szabályokat és büntetőszankciókat kell alkalmazni, amelyek elrettentenek a bűncselekmények elkövetésétől. Azokat a személyeket, akik bűncselekmény folyamatos elkövetésével biztosítják megélhetésüket - ezzel veszélyeztetve a közbiztonságot is - és szervezett csoportokban (maffiákban) „dolgoznak”, minden eszközt felhasználva el kell távolítani a magyar társadalomból (a háttérhatalmi diktatúra által kitermelt „fehérgalléros” bűnözőkkel együtt), mint első számú közellenséget.

 

(3)     A belbiztonság szervezetei:

a./   a csendőrség a bűnmegelőzés,

b./   a rendőrség a bűnüldözés

feladatait látja el.

 

(4)     A belbiztonság szervezeteinek működését, feladatát az „Államhatalom gyakorlásáról” szóló 1. főtörvény szabályozza.

 

III. szakasz

Honvédelem

 

133. §

Általános rendelkezések

 

(1)     Magyarország nem lehet tagja olyan nemzetközi fegyveres államszövetségnek, amelynek célja politikai és/vagy gazdasági hatalom erőszakkal történő megszerzése vagy megtartása.

 

(2)     Magyarország egyenlő feltételek mellett részt vesz bármely országgal olyan nemzetvédelmi sorsközösség vállaló kapcsolatban, amely nem irányul harmadik ország függetlensége ellen.

 

(3)     A honvédség a magyar nemzetet, valamint annak értékeit és érdekeit megóvó szervezet, így a magyar nemzet önazonosságának elsődleges védelmezője.

 

(4)     Az, hogy sem magyar, sem nem magyar állampolgár ne veszélyeztesse hazánkat, csak egységes szervezetben biztosítható hatékonyan, tehát a gazdasági védelmet ellátó Vám- és Pénzügyőrség határellenőrzési feladatát a honvédségnek kell végeznie.

A Vám- és Pénzügyőrség gazdasági bűncselekmények felderítésével kapcsolatos feladatait a rendőrség veszi át.

 

(5)     A haza védelme nemcsak a szolgálatukat töltő katonák, hanem a Szent Korona minden tagjának kötelessége.

Ennek megfelelően a honvédség feladata annak biztosítása, hogy a tényleges állományban lévő katonák mellett a teljes magyar felnőtt lakosság legyen felkészült arra, hogy idegen támadás esetén aktívan részt vehessen a haza megvédésében.

Ezért a honvédséghez kell tartoznia a Nemzetőrségnek, ami a civil embereket szervezi és képzi ki a honvédelemre.

 

(6)     Magyarország célja annak elérése, hogy a Szent Korona minden tagjában tudatosodjon a haza védelmének magasztos kötelessége, és a honvédség minden tisztje, katonája ennek megfelelően éljen és működjön közre a reá eső feladatok végrehajtásában.

 

(7)     A tisztikar tagjai a honvédelem bölcsei, nemcsak tudósai.

A tisztikart azok alkotják, akik a Szent Korona

a./   stratégiai-, taktikai- és fegyverismereti tudományban, valamint az ismeretek továbbadásában kiváló képességű tagjai, akik 

b./   hisznek a feladatuk fontosságában.

 

(8)     Az emberi tényezők mellett nagy fontosságú, hogy olyan eszközök segítsék a honvédség munkáját, amelyek meggyőző és bizalmat keltő erejüknél fogva alkalmasak a haza hatékony védelmére.

 

(9)     A védelmi kutatások és alkalmazásuk kiemelt fontosságú Magyarország biztonsága szempontjából.

 

Hivatkozott alaptörvény szintű főtörvény: „Az államhatalom gyakorlásáról” szóló, 1. főtörvény - http://szkszhu.szksz.com/1fotorveny.doc

 

Kelt Szegeden, 2010. Új Kenyér havának 24. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

Az írás változatainak címei:

A levél nyomtatható változata: http://szkszhu.szksz.com/ISz100824.pdf, http://szkszhu.szksz.com/ISz100824.doc

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr152244563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása