HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Rendkívüli híradás!

2010.03.26. 11:51 életfa

 

„Egyébként azt tanácsolom, hogy Karthágót el kell pusztítani”

(„Ceterum censeo Carthaginem esse delendam”)

 

Minden Ígéretbehajtó Szemle visszatérő gondolata ennek a Cato-i idézetnek a jelen korra értelmezett szelleme lesz, mert ami a rómaiaknak Karthágó volt, az ma a magyaroknak az EU, a NATO és a „polgári demokrácia” által értelmezett állampolgárság.

 

Magyarország szabadsága három gyökeres (radikális) átalakítást jelentő lépéssel érhető el:

1.  Kilépés az Európai Egyesült Államokból (EU-ból), Európai Államszövetség létrehozása.

2.  Kilépés a NATO katonai szervezetéből, tagságunk felfüggesztése a politikai szervezetben.

3.  Az idegen hatalom megszűntetése: az állampolgárság azonos a Szent Korona tagsággal.

 

Minden számban az előző néhány nap eseményeivel - kiemelten a Helytartótanácsba jutott pártok ígéreteivel szembesítve - bizonyítom, hogy a három radikális lépés megtétele az egyetlen lehetőségünk fennmaradásunkra, tehát

 

önvédelmi kötelességünk!

 

Az Ígéretbehajtó Szemle – mint első számából (csatolva) is mindenki számára egyértelmű kell, hogy legyen – nem fröcsög, nem gyárt összeesküvés-elméletet, hanem minden állítást bizonyít, minden tényt rendszerben, tehát kapcsolataival együtt értékel.

Az utóbbi napok azt bizonyítják, hogy a hatalom gyakorlóinak a pohara betelt velem szemben, pedig az első számot még nem is olvashatták.

Így hát nem kérhetem senkitől, hogy vegyen részt az Ígéretbehajtó Szemle terjesztésében, mert mindenki önmaga dönti el, hogy meddig terjed kockázatvállalása, milyen szinten tudja teljesíti a Szent Korona tagságból eredő kötelességét.

dr. Halász József (www.szksz.com)

 

 

 

2 komment

Címkék: eu nato megszüntetése idegen hatalom

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr941870190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Psyman 2010.06.06. 12:24:33

Csak a 3 fő pontra reagálnék:

1. Oké, lépjünk ki! Akkor ki is fog nekünk hitelt adni, hogy a csodás SZent Korona Országot felépítsük? Az EU biztosan nem.
Azt már meg sem említem, hogy a petíció írójának nyilván halvány gőze sincs arról, mi az, hogy államszövetség és mi az a szövetségi állam.

2. Remek ötlet! Függetlenedjünk minden szervezettől, úgyis olyan kemény csávók vagyunk, hogy egyedül is lenyomjuk bármelyik katonai nagyhatalmat! A tucat Grippenünk meg a hat T-34-esünk pont elég lesz rá. Vagy majd fejlesztjük a haderőt is? És mégis miből???

3. Csodás! Állampolgárságot mindenkinek, aki a Kárpát-medencében él! Akkor újra kisebbségben leszünk, és a románok, szlovákok átvehetik a Parlamentet. Vagy ha nem, akkor simán lerohanhatnak minket, mint revizionista agresszorokat. Vagy mégsem? Elvégre a szövetségeseink megvédenek minket. Ja várjál... Kiléptük az EU-ból és a NATO-ból, így nem nagyon fog senki erőlködni, hogy megvédjen minket.

Át lehetne írni a petíciót: "Petíció Magyarország 3 lépésben való eltörlésére"

életfa · http://polgarmesterpilisszanto.blog.hu 2010.06.06. 13:15:21

@Psyman:

1. Érdemes megnézni a számokat a szkszhu.szksz.com/koltsegv.html oldalon. Választ ad a miből kérdésre.

2. Van más alternatíva.

3. Nem. Lsd. az alábbiakat:
a) A Szent Korona tagja az államalapító magyar nemzet tagja, bárhol él a világon, valamint az államalkotó nemzetek tagjai, ha a Szent Korona Országának területén élnek.
b) Államalkotó nemzet az, amely elfogadva a Szent Korona értékrendjét, kultúrájának helyet talált a Szent Korona Országának területén.
süti beállítások módosítása