HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Mit képvisel a JOBBIK?

2010.08.26. 22:27 életfa

A Jobbik nem radikális párt, mert nem akarja megszüntetni a diktatúra alapjait, tehát nem gyökeres átalakulást akar, csak az okok következményei ellen lázad, tehát mintha-radikális.
Bizonyítékként olvassa el a következő elemzéseket:

Jobbik „Radikális változás” programja - http://szkszhu.szksz.com/Jobbikprgikritika2010.pdf

Négy változat - http://szkszhu.szksz.com/Osszehasonlito.pdf

A Nemzetek Európája alatt az Európai Konföderációt kell érteni, amelynek szerződéstervezete 2008. május 31-e óta nyilvános. Azóta németre és angolra is lefordították:

Rövid indoklás Európai Konföderációról szóló szerződéstervezethez - http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderaciorovidindoklas.pdf

Európai Konföderációról szóló szerződéstervezet - http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacio.pdf

Vertragsentwurf des Europäischen Staatenbundes - http://szkszhu.szksz.com/EuropaiKonfoderacionemet.pdf

TREATY PROJECT OF THE EUROPEAN CONFEDERATION - http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderacioangol.pdf

A mintha-radikalizmus lényege: úgy tesz, mintha az ok ellen lépne fel, ugyanakkor elfogadja annak lényeg-meghatározó (ideológiai) alapjait.

A radikális változás a NEMZET érdeke.

A radikális változás három lépés megtételét jelenti:

1. Kilépés az Európai Egyesült Államokból (EU-ból), Európai Államszövetség létrehozása

2. Kilépés a NATO katonai szervezetéből, tagságunk felfüggesztése a politikai szervezetben

3. Az idegen hatalom megszűntetése: az állampolgárság azonos a Szent Korona tagsággal


Ehhez háromszintű gondolkodási mód (paradigma) váltásra van szükség:

Miért Szent Korona Értékrend és miért nem Szent Korona Tan? - http://szkszhu.szksz.com/Alap1.pdf

Az EU-alapelvek és a szakrális alapú alkotmány alapelvei - http://szkszhu.szksz.com/Alap2.pdf

Miért konföderativitást megengedő szabadság és miért nem föderatív függőség? - http://szkszhu.szksz.com/Alap3.pdf

A radikális változást Alkotmányozó Nemzetgyűlésnek kell NEMZETI akarattá emelni (A Szent Korona Értékrend bevezetésének MUNKATERVE - http://szkszhu.szksz.com/Munkaterv100228.pdf)

Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés a társadalmi együttélés szabályozásának (jogrendszernek) gyökeres (radikális) változását is jelenti. (Rövid indoklás a Szabadság Alkotmányához, az Alaptörvényhez és az alaptörvény szintű főtörvényekhez - http://szkszhu.szksz.com/rovidindoklas.pdf)

Az Alkotmányozó Nemzetgyűlés ennek megfelelően a Szabadság örök és változtathatatlan Alkotmányát (http://szkszhu.szksz.com/Moalkotmanyrovid.pdf) emeli vissza a társadalmi együttélés szabályozása (jogrendszer) alapjává, és elfogadja a jelen történelmi időszakra vonatkozó irányelveket Alaptörvénnyé (http://szkszhu.szksz.com/Alaptorveny.pdf), amely feletti törvénykezési jogot a Nemzetgyűlés gyakorolja, éppúgy, mint az alaptörvény-szintű főtörvényekét, amelyek a társadalmi együttélés szabályozását gyakorlattá teszik:

„Az államhatalom gyakorlásáról” szóló, 1. főtörvény - http://szkszhu.szksz.com/1fotorveny.pdf

Nemzetgyűlési képviselők, Magyarországot nemzetközi szervezetekben képviselők, valamint Országgyűlési- és az Önkormányzati képviselők választásáról szóló 2. főtörvény - http://szkszhu.szksz.com/2fotorveny.pdf

„Magyarország jelképeiről és ünnepeiről” szóló, 3. főtörvény - http://szkszhu.szksz.com/3fotorveny.pdf

A Szent Korona fentiekben leírt Értékrendjét javasoltam Vona Gábornak és Vukics Ferencnek a Nemzeti egység megteremtésének alapjaként 2009-ben: „Vona Gábor és Vukics Ferenc megkeresése” (http://szkszhu.szksz.com/Vonavukics20091.pdf), Felszólítás Nemzeti Egységre (http://szkszhu.szksz.com/Felszvonavukics2009.pdf).

Sajnos nemcsak velem, de egymással sem voltak hajlandók közös munkavégzésre.

Szeretettel, Halász József

Szólj hozzá!

Címkék: jobbik

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr382250764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása