HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Elkészült a Szabad Magyarok Híradójának első száma

2010.05.31. 13:59 életfa

 

Elkészült a Szabad Magyarok Híradójának első száma, (http://szksz.com)

Ahogyan azt „A Parlamenten kívüli Parlament-ellenzéknek egységes az érdeke” c. írásomban ígértem. (http://szkszhu.szksz.com/AzallampolgarsagertelmezeseaSzentKoronErtekrendszerint.pdf):

 

 

„Ezután erre alapozva folytatom tevékenységemet, elindítva a „Szabad Magyarok Híradóját”, amely a neoliberalizmust kiszolgáló média megtévesztő agymosását ellensúlyozza. A „Szabad Magyarok Híradója” minden nap jelentkezik az elmúlt nap eseményeinek 10 perces elemzésével, videón bemutatva a három radikális lépés halaszthatatlanságának bizonyítékait, a http://szksz.com honlapon és azokon az internet-helyeken, amelyek közreműködnek a terjesztésben. Azoknak a helyi televízióknak, amelyek működtetői levetve a szenvedhetetlen igát, szabad magyarokká váltak, felajánlom a közvetítés ingyenes lehetőségét.

Hetente egyszer, összefoglalóként jelenik meg az „Ígéretbehajtó Szemle”, amely nyomtatható (pdf) és tovább-feldolgozható (DVD, ppt) formában fog megjelenni.

 

Mindezek célja az, hogy az egyetemes magyarság ismerje meg azokat az okokat, amelyek válságba juttatták Nemzetünket, Európát és a Világot. Ez nem elég: mindenkinek meg kell ismernie azt az értékrendet is, amely a rákócziferenci szenvedhetetlen igát lerázva újjáteremti Magyarországot. mintát adva az emberiségnek az emberi életre.”

 

Szerettel kérem azokat, akik egyetértenek ezzel a céllal, terjesszék a következő módon:

 

1. Ennek a levélnek a továbbküldésével.

2. A SZMH saját honlapon törénő megjelenésével.

Ebben az esetben átküldöm a honlapban illeszthető html utasításokat, valamint a szükséges xml fájlt.

Az átvevő honlappal linket cserélünk.

3. Szívesen átadom az SZMH számainak linkjét (flv vagy wmv formában) helyi vagy bármilyen tv-nek.

 

Kelt Szegeden, 2010. május 30-án.

A krisztusi örök értékrend szerinti maygar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szabad magyarok szksz

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr942044804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása