HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Helyünk az EU-ban

2010.03.09. 08:53 életfa

A Szent Korona értékrend az emberi társadalom szerves egységben élését jelenti, ezért nem csupán Magyarországra vonatkozik.

"A Szent Korona értékrendet gyakorlattá tevő Minőség Forradalmával elért Kertmagyarország mintát ad az emberiségnek az emberi életre." (Németh László). Ez a Magyar Küldetés (Molnárfy Tibor).
Ennek megfelelően a konföderatív államszövetség alapját adja.
Mivel a szkítáktól örökölt legnagyobb kincsünk, a szabadság alapja a hűség atyai őseink hagyományaihoz és minden istenteremtmény szabadságát elfogadó és támogató szeretet, a megbukott neoliberális gondolkodási mód (paradigma) szentkoronai természetes gondolkodási móddal felváltásának békésen, de határozottan kell történnie.
Ezért kell  minden EU tagországban (így Magyarországon is) sikeresen szerepelnie az antineoliberális erőnek, hogy a föderatív, diktatórikus Európai Unió békésen alakulhasson át a tagállamiságok szabadságát visszaadó Konföderatív Európává. Az erre vonatkozó szerződéstervezet (amely magyaron kívül német, angol és lengyel nyelven is elkészült) a Szent Korona értékrenden alapuló egységes gondolkodási módot biztosítja.

Szólj hozzá!

Címkék: eu konföderáció

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr251823199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása