HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Az ok megismertetése

2010.09.05. 12:52 életfa

 

A brüsszeli tüntetés szervezői a gazdasági terrorizmus megszorításokban, munkanélküliségben mutatkozó következményei ellen hívják utcára az embereket.

Mindannyiunk érdeke, hogy a több tízezer emberen keresztül üzenetet adjuk mindenkinek arról, hogy mi az az ok, amely a következményeket kiváltja.

Ez a Magyar Küldetés jelenlegi megvalósulási módja, ezért a Szent Korona minden tagjának együttműködését kérem, akár el tud menni Brüsszelbe, akár nem, akár tudja az együttműködést anyagilag támogatni, akár nem.

Az ismeret továbbadása kevés időt igényel és ennél is kevesebb pénzt (ez az összeg konvergens – vagyis közelít a nullához -, és elérhető, nem úgy, mint a költségvetési konvergencia).

A jegyzetben szereplő két szórólap és az aláírásgyűjtő ív terjesztésével mindenki együttműködhet a Magyar Küldetés most előttünk álló feladatának teljesítéséhez, ami ezzel csak hit és akarat kérdésévé válik.

 

Ha nyelvismerettel rendelkezel, akkor szeretettel kérlek, működj együtt az országok honlapjainak teljessé tételéhez azzal, hogy lefordítod a magyar szövegrészeket. 

 

Feladatunk előkészítésére szolgál a http://eu-no-ek-yes.com honlap, ahol minden EU-tagország hivatalos nyelvén közétesszük bizonyítékként a világra kiterjedő (globális) terrorizmus diktátumában szereplő parancsokat szó szerint, és a helyére lépő Magyar Modellt (Szent Korona Értékrendet).

Mivel az ok feltárása semmit nem ér a megszűntetés utáni megoldás megadása nélkül, a terrorizmus gondolkodási módjának összevetését ismernie kell azoknak, akik továbbadják az ismereteket, ezért „Az önigazgatás (szubszidiaritás) Pajzsa a Magyar Modell”[1] fordítása szükséges legalább angolra, németre. Kérlek, ha teheted, végezd el ennek az írásnak a fordítását.

A 12 stáció[2] a minden területre vonatkozó szabadság-fosztást ismerteti, a rövid szórólap[3] pedig a diktatúra megszűntetésének törvényes, békés módját írja le, ugyancsak a diktátorok parancsainak szó szerinti idézeteivel, az aláírásgyűjtő ív[4] pedig a változtatást hozó népszavazást indítja el.

Kulcsfontosságú, hogy ez a három írás teljességében szerepeljen, lehetőleg minden tagállam nyelvén.

 

A 12 stáció és a rövid szórólap 80 %-a idézet a Lisszaboni Szerződésből. Ez most Magyarország, Ausztria, Belgium, Cseh Köztársaság, Németország, Spanyolország, Franciaország, Egyesült Királyság, Lengyelország, Szlovákia és Szlovénia hivatalos nyelvén szerepel az ország honlapján. Még ma a többi tagországbeli nyelveken is felírom a honlapokra.

Az előkészített fordító-alap a honlapokról nyelvenként letölthető.

 

A honlapok jobb oldalán három fogalom meghatározása szerepel: terrorizmus, föderáció és konföderáció[5].

Ezek lefordítása minden tagország hivatalos nyelvére rendkívül fontos, hiszen azokat a fogalmakat teszi egyértelművé, amelyek az okhoz és az azt felváltó gondolkodási módhoz (paradigmához) kapcsolódnak. Tehát kérlek, ennek fordításával is vegyél részt az együttműködésben.

 

A honlapok bal oldalán szerepel az Európai Konföderáció szerződéstervezete az eddig elkészült három nyelven: magyarul, angolul és németül. Lefordítása szükséges minden nyelvre, de tudom, hogy ez 29-éig lehetetlen, ezért ezt későbbi közreműködési témaként kell kezelni. (Van aki részben elvégezte a lengyel fordítást. Ö 29-éig teljessé teheti.)

A szerződéstervezet rövid leírása[6] viszont csak két oldal. Ennek fordítása néhány nyelven elkészülhet. Ha ezt meg tudod tenni, kérlek, vegyél részt az együttműködésben ennek lefordításával is.

Ugyanitt szerepel a Lisszaboni Szerződés (ok), a tagország hivatalos nyelvén.

Mivel internetes fordító alapján írtam a „Kapcsolat” szót, lehet, hogy nem jó. Kérlek, írd le helyesen, hogy módosíthassam. Ez alá azoknak a személyeknek az elérhetőségét írjuk be, akik továbbadják az ismereteket.

 

Kedves Barátom!

 

Köszönöm a több mint négyszáz visszajelzést azoknak, akik írták.

Különösen kérem azt a hatszázezer embert, akik nemmel szavaztak az EU-csatlakozásra, erősítsék meg akaratnyilvánításukat azzal, hogy együttműködnek akaratuk érvényesülésében.

 

Kelt Szegeden, 2010. Földanya havának 5. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

 



 

[2] Magyarország (EU-tagország) elvesztésének 12 EU-stációja az elmúlt 20 év nemzetárulását összefoglaló Lisszaboni Szerződés cikkei alapján - http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplap.doc, http://szkszhu.szksz.com/12stacioroplap.pdf

 

[3] „Szabad államokat a szabad Európában”, „Veled Európa, de nélküled EU” szórólap - http://szkszhu.szksz.com/20100929Indokszoro.doc, http://szkszhu.szksz.com/20100929Indokszoro.pdf 

 

[4] Aláírásgyűjtő ív európai népszavazás kezdeményezésére - http://szkszhu.szksz.com/EUalairasgyujtoiv2010.doc, http://szkszhu.szksz.com/EUalairasgyujtoiv2010.pdf 

 

[5] Terrorizmus: Politikai és gazdasági hatalom megszerzése vagy megtartása érdekében kifejtett erőszak.

EU (Európai Unió): A tagállamok jogi, politikai és gazdasági függetlenségi jogai gyakorlásának megszüntetésén, azok liberális-kapitalista érdekek kiszolgálására történő összevonásán (integrálásán) alapuló föderáció (szövetségi állam),

EK (Európai Konföderáció): Államszövetség (konföderáció). Jogilag, politikailag és gazdaságilag független tagállamok önkéntesen meghatározott gazdasági és politikai tevékenységeinek két- vagy többoldalú szerződésekben meghatározott összehangolása (koordinációja).

 

[6] Rövid indoklás az Európai Konföderációról szóló szerződéstervezethez - http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderaciorovidindoklas.doc, http://szkszhu.szksz.com/EUKonfoderaciorovidindoklas.pdf

 

Szólj hozzá!

Címkék: tüntetés brüsszel szent korona értékrend

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr82272821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása