HTML

A Szent Korona Országa

Bemutatjuk, milyen is lehet(ne) az élet a Szent Korona országában, ha a Gondoskodó Magyarország terve szerint élnénk és dolgoznánk. A gondolkodási módunk alapvető megváltoztatását igényli e képzeletjáték - szerintünk érdemes! Különösen azért, mert a választási csatározásból ki sem látszunk, holott ez olyan fölösleges energia, idő, pénz... Ugyanis a rendszer maga hibás.... Csináljunk másikat! Már látszik: a választások utáni időszakban még aktuálisabbá vált a Szent Korona rendszerének megismerése, gyakorlatba való átültetése. Lássunk tisztán!

Friss topikok

Követelés - az izraeli terrortámadás kapcsán

2010.05.31. 13:54 életfa

 

Követelés

a Magyar Köztársaság kormányához

 

A mai, a Gázai övezetbe segélyrakományt szállító önkéntes flottillával szembeni izraeli terrorista támadás azt bizonyította, hogy Izrael semmilyen békés együttélési normát nem akar betartani, ezért

 

követeljük, hogy a Magyar Köztársaság

 

- azonnal függessze fel diplomáciai kapcsolatát Izraellel,

- azonnal mondja fel az Izraellel kötött és hatályban lévő összes titkos és nyilvános szerződést,

- az összes izraeli érdekeltségű, de tevékenységét Magyarországon kifejtő cég működési engedélyét vonja vissza, vagyonukat, telephelyeiket és fegyvereiket vonja zár alá,

- a magyar-izraeli kettős állampolgároktól azonnal vonja vissza magyar állampolgárságot, és szólítsa fel őket Magyarország haladéktalan elhagyására.

 

Követelésünket az alábbiakkal támasztjuk alá:

 

1. Izrael évtizedek óta megtagadja a Nemzetközi Szervezetek azon határozatainak végrehajtását, amelyek agresszív, terrorista tevékenységének beszűntetését követeli, ezzel kizárja magát az emberiség egységes érdekeinek képviselő természetes emberi közösségből.

 

2. Nem írta alá az atomsorompó-szerződést, atomerejének létét és nagyságát az ezt cáfoló bizonyítékok ellenére tagadja, ezzel közvetlenül fenyegeti a világ összes országát.

 

3. Izrael állam vezetői többször kijelentették, hogy Magyarország megvételére készülnek. Ezek előkészülete már meg is kezdődött.

Jelenlétükkel veszélyeztetik az őshonos lakosság szülőhelyét, azon való érdekérvényesítését.

 

4. A mai terrortámadás joggal ad okot Magyarország lakóinak arra, hogy saját hazájuk területén félelemben és létbizonytalanságban éljenek.

 

Követelésünk esetleges nem teljesítésével a Kormány azt bizonyítja, hogy alkalmatlan a magyarság érdekeinek megvédésére és képviseletére, ezért Követelésünk elutasításának minden következménye a Magyar Köztársaság Kormányát terheli.

 

Kelt Budapesten, 2010. május 31-én.

 

 

1 komment

Címkék: követelés izraeli terrorcselekmény

A bejegyzés trackback címe:

https://akoronaorszaga.blog.hu/api/trackback/id/tr122044798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Psyman 2010.06.06. 12:27:38

Kár, hogy sem a magyar, sem a nemzetközi, sme semmilyne nemzeti jog nem ismer "Követelési jogot". Ellenben ismeri a "hülyének lenni" jogát.

Amúgy hogy ellenőrzöd le, hogy az ország felmondta-e a "titkos" szerződéseit Izraellel, ha egyszer titkosak?
süti beállítások módosítása